Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımRedmi Note 8 System Destroyed Nasıl Düzeltilir
Güncelleme yaparken yanlışlıkla kablo çıktı sistemide silmiştim temiz kurulum olsun diye.. İnternetten videolar izledim adb fastboot ile telefonu düzeltebileceğimi gördüm.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Uygulamayı buldum ama hata verdi.
Değerli hocalarım birşey daha soracagım twrp yi yükleme aşamasını geçtikten sonra ne olur ne olmaz diye cihazımı yedeklemiştim ve yedek dosyam bilgisayarda mevcut twrp aracılıgı ıle onu telefona nasıl aktarırım ve aktarırsam cıhazı kurtarma olasılıgım daha yuksek olmazmı. İlla ındırıp yenıden mı yuklemem gerekıyor..
Değerli hocalarım birşey daha soracagım twrp yi yükleme aşamasını geçtikten sonra ne olur ne olmaz diye cihazımı yedeklemiştim ve yedek dosyam bilgisayarda mevcut twrp aracılıgı ıle onu telefona nasıl aktarırım ve aktarırsam cıhazı kurtarma olasılıgım daha yuksek olmazmı. İlla ındırıp yenıden mı yuklemem gerekıyor..
Twrp yükledinizmi hocam eğer yüklediyseniz Mount kısmından Mtp enable diyip cihazi pc ye bağlayın Dahili depolama yada SD kartınız varsa gözükecektir eğer gözükmüyorsa twrp den format data yapın sonra yedeğinizi kopyalayıp dahili yada sd cartiniza atin sonra geri yükleyin twrp yedeği görmezsse çözümü cihazdaki twrp dosyasını içine atın yedeğinizi yada içinde backup klasörü varsa onun içine atın görücektir
11.0.8 globall fastboot sürümü indiriyorum hocam programı yükledim ama restart atması lazım yükleme bitsin dediğiniz işlemleri yapacağım.. Allah razı olsun tekrardan...
11.0.8 globall fastboot sürümü indiriyorum hocam programı yükledim ama restart atması lazım yükleme bitsin dediğiniz işlemleri yapacağım.. Allah razı olsun tekrardan...
Twrp yükledinizmi hocam eğer yüklediyseniz Mount kısmından Mtp enable diyip cihazi pc ye bağlayın Dahili depolama yada SD kartınız varsa gözükecektir eğer gözükmüyorsa twrp den format data yapın sonra yedeğinizi kopyalayıp dahili yada sd cartiniza atin sonra geri yükleyin twrp yedeği görmezsse çözümü cihazdaki twrp dosyasını içine atın yedeğinizi yada içinde backup klasörü varsa onun içine atın görücektir
Hocam dediğiniz kısımda mtp enable yazan bir yazı yok yanlış işlem yapmamak adına yardımcı olabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recovery olarak indirdiğim romu telefona aktarıp sanırım twrpden yapılması gereken işlemleri izlesem sorunsuz kurulum ile cihaz kendıne gelecektır. Yanlıs bir adım atmamak adını yinede düşüncemi paylaşmak isterim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok ama çok teşekkür ederim değerli hocalarım sayenizde sorunumu çözdüm....