Yardım Redmi note 8 şarjdayken bildirim işığı kapanıp sönüyor fakat telefon açılmıyor

cerebrummo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağrı
Cihazım
redmi note8
Konular
1
Arkadaşlar telefonun şarjı bitti şarja taktım duşa girdim 20 dk sonra geldiğimde telefon açılmış %1 di 20 dk da 1 mi olur dedim neyse bildirimlerime baktım bakarken %0 oldu belki buga girmiştir dedim reset attım fakat bu sefer de telefon açılmamaya başladı şarja takıyorum bildirim ışığı yanıp sönüyor öylesine ekrana da bir şey gelmiyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz lütfen

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Arkadaşlar telefonun şarjı bitti şarja taktım duşa girdim 20 dk sonra geldiğimde telefon açılmış %1 di 20 dk da 1 mi olur dedim neyse bildirimlerime baktım bakarken %0 oldu belki buga girmiştir dedim reset attım fakat bu sefer de telefon açılmamaya başladı şarja takıyorum bildirim ışığı yanıp sönüyor öylesine ekrana da bir şey gelmiyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz lütfen
Orjinal şarj aletiyle mi şarj ediyorsunuz acaba hocam?

Oyla:

cerebrummo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağrı
Cihazım
redmi note8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal şarj aletiyle mi şarj ediyorsunuz acaba hocam?
hayır, pasajdan aldığım syrox adlı bi şarj aleti var onla şarj ediyorum. Forum da araştırdım diğer arkadaşların da benimle aynı sorununu yaşadığını gördüm telefonu şarja taktım bekliyorum. Sanırsam batarya tam boşalmış diyorlar

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
hayır, pasajdan aldığım syrox adlı bi şarj aleti var onla şarj ediyorum. Forum da araştırdım diğer arkadaşların da benimle aynı sorununu yaşadığını gördüm telefonu şarja taktım bekliyorum. Sanırsam batarya tam boşalmış diyorlar
Evet hocam batarya tam boşalmış orjinal şarj cihazları harici tüm şarj aletleri her telefonla uyumlu çalışmayabiliyor ve bataryanızı mahvedebiliyor. Cihazın arka kapağını açtırıp bataryayı şoklayabiliyorsanız şoklamanız gerekiyor eski telefonlarda şok ile düzeliyordu bir kaç saat kalıyordu bataryanız o cihaz üzerinde daha sonra düzeliyordu. Ama bu bataryalarda bu nasıl mümkün olur bilmiyorum eğer üzerinde yine 3 sarı çizgili batarya ise şoklanabilir ama eğer flexli ise sanmıyorum değişim olabilir :( Üzüldüm hocam sizin adınıza aynısını ilk android telefonumda bende yaşamıştım daha sonrasında bir daha o tür şarj cihazlarını kullanmama kararı aldım telefonun anakartına dahi zararlı ne yazık ki.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam ben orjinal sarj aletiyle sarj ediyorum her zaman ama benim başıma da 2 defa geldi sarj komple bittikten sonra yanıp sönüyor ama sarj etmiyor ben biraz uğraşıyorum çıkarıp takıyorum sonra ses kısma tuşu ile power tuşuna biraz basıyorum felan sonradan etmeye başlıyor nedenini bilmiyorm ama çözümü biraz uğraşmak gerekiyor.

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam ben orjinal sarj aletiyle sarj ediyorum her zaman ama benim başıma da 2 defa geldi sarj komple bittikten sonra yanıp sönüyor ama sarj etmiyor ben biraz uğraşıyorum çıkarıp takıyorum sonra ses kısma işe power tuşuna biraz basıyorum felan sonradan etmeye başlıyor nedenini bilmiyorm ama çözümü biraz uğraşmak gerekiyor.
Değişik bu işlem herkeste işe yaramayabilir. Bunlar geçici çözümler ne yazık ki. Kullandığınız programlar uygulamalar bile etkili olabilir bu konuda.

Oyla:

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Değişik bu işlem herkeste işe yaramayabilir. Bunlar geçici çözümler ne yazık ki. Kullandığınız programlar uygulamalar bile etkili olabilir bu konuda.
Hocam dediğim gibi önceden böyle bir sorun yoktu ama iki kere başıma geldi biraz uğraştırdı ama üzmedi beni diğer arkadaşa önerim de tabiki orjinal sarj aleti ile sarj etmesi ama ben ettiğim halde başıma geldi.

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam dediğim gibi önceden böyle bir sorun yoktu ama iki kere başıma geldi biraz uğraştırdı ama üzmedi beni diğer arkadaşa önerim de tabiki orjinal sarj aleti ile sarj etmesi ama ben ettiğim halde başıma geldi.
Hocam bu düzgün şarj etmemekten de kaynaklanıyor olabilir. Çünkü 1 senedir falan kullanıyorum neredeyse telefonu ve hiçbir sorun yaşamadım %20 altına düşürmemeye çalışıyorum olduğunca %20 olmadan da şarja takmıyorum sadece rom denemelerinde falan kalibrasyon amaçlı sıfırlayıp kapalı şekilde şarj ediyorum o kadar.

Oyla:

cerebrummo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağrı
Cihazım
redmi note8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözdüm sadece şarja taktım ve bekledim şu an şarj %20 kapalı halde oluyor %100 olsun öyle açacağım ve dediğniiz gibi %20 nin altına düşürmemeye çalışacağım ben de benim için bi tecrübe oldu yardımlarınız için teşekkür ederim!

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Rica ederiz her zaman sonuçta yardımlaşma formu burası ve benim sorunlarım olduğunda'da belki sizin yardımınız dokunacak böyle böyle bilinçleneceğiz.

Oyla:
Üst Alt