Yardım Redmi note 8 şarjdayken bildirim işığı kapanıp sönüyor fakat telefon açılmıyor

cerebrummo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağrı
Cihazım
redmi note8
Konular
1
Arkadaşlar telefonun şarjı bitti şarja taktım duşa girdim 20 dk sonra geldiğimde telefon açılmış %1 di 20 dk da 1 mi olur dedim neyse bildirimlerime baktım bakarken %0 oldu belki buga girmiştir dedim reset attım fakat bu sefer de telefon açılmamaya başladı şarja takıyorum bildirim ışığı yanıp sönüyor öylesine ekrana da bir şey gelmiyor ne yapmalıyım yardım eder misiniz lütfen

Shdhdhhssj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zehra
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Instagram'da video düzenliyorum ve telefon birden kapandı ekranda MIUI yazısı sönüp durdu en sonunda tuş kilidi ne uzun süre basip açtım bunun sebebi nedir acaba?

Oyla:

hakan19.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
selamun aleykum hayırlı forumlar

Redmi note 8 pro şarjdayken bildirim ışığı kapanıp sönüyor fakat telefon açılmıyor şarj işareti çıkıyor bir süre sonra Redmi geliyor ekrana ve tekrar kendi kendine şarj işaretine dönüşüyor.​

Mi Flash tool ile global rom yükledim bir kaç defa rom başarıyla yüklendi ama yine açılmıyor şarj oluyor gibi batarya işareti çıkıyor ışığı yanıp sönüyor ve bir süre sonra Redmi yazısı geliyor ekrana
yardımcı olur musunuz rica etsem?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-05-23 at 17.04.51.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-23 at 17.04.51.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

mertsahinyazgac59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Şahin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
hayır, pasajdan aldığım syrox adlı bi şarj aleti var onla şarj ediyorum. Forum da araştırdım diğer arkadaşların da benimle aynı sorununu yaşadığını gördüm telefonu şarja taktım bekliyorum. Sanırsam batarya tam boşalmış diyorlar
bende az önce aynı hatayı aldım ve orjinal redmi şarj adaptörünü kullandım oldu

Oyla:
Üst Alt