MIUI 12 Redmi Note 8 RevOS Miui 12 - OFFICIAL | 10 Q (20.7.29)

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
hocam donmalar falan oluyor mu ?
kurmak istiyorum fakat pişman olmakta istemiyorum :)
ben henüz bir terslik görmedim,bir önceki sürüm ile kıyaslandıgımda yada diger miui 12 ler ile kıyasladıgımda gayet iyi özellikle masik 15 berbat idi bir önceki masik çok daha iyiydi,mirom yada xiaomi.eu ,da sd kartta galeriye giriş ile oluşan bug bunda yok,ancak ben yine animasyonları 0.5 yaptım gayet akıcı oldu ,kurmadan önce wipe data,cache,dalvik cache,system,data,ve internal storage yaptım ardından format data yapıp,reboot recovery yaptım,romu kurup tekrar format data yaptım ve öylece kuruluma geçtim.tabi tüm yedeklerim alınmıştı,ve migrate kullanarak özellikle whasapp ı taşıdım,xiaomi cloud u tamamen kapatım ve sms aktivasyonu kapattım,şimdi tüm bunlara göre yaptım ve şimdilik sorunum yok

Giftrealxs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Redmi note 8
Konular
13
ben henüz bir terslik görmedim,bir önceki sürüm ile kıyaslandıgımda yada diger miui 12 ler ile kıyasladıgımda gayet iyi özellikle masik 15 berbat idi bir önceki masik çok daha iyiydi,mirom yada xiaomi.eu ,da sd kartta galeriye giriş ile oluşan bug bunda yok,ancak ben yine animasyonları 0.5 yaptım gayet akıcı oldu ,kurmadan önce wipe data,cache,dalvik cache,system,data,ve internal storage yaptım ardından format data yapıp,reboot recovery yaptım,romu kurup tekrar format data yaptım ve öylece kuruluma geçtim.tabi tüm yedeklerim alınmıştı,ve migrate kullanarak özellikle whasapp ı taşıdım,xiaomi cloud u tamamen kapatım ve sms aktivasyonu kapattım,şimdi tüm bunlara göre yaptım ve şimdilik sorunum yok
şuan romu indiriyorum bakalım ne olcak :)

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
hocam bu ROS lar Redmi Note 8 de bence çok iyi iş çıkarıyor,ben günlük kullanımda ros un androi 9 miui 11 sürümü çok tutuyorum ,bir çok rom denedim ama ros bir başka ,her romu kurup begenmez isem geri dönüşüm mutlaka ros miu11 android 9 son sürüm olmuştur.

ahmetyusufbugday

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmetyusuf
Cihazım
mi5s
Konular
4
Hafif kasma hissediyorum bunun için karnel önerir misiniz

Giftrealxs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Redmi note 8
Konular
13
hocam telefonda şuan 20.7.15 yüklü bunu indirdim telefonu sıfırlamadan güncelleme şansım var mı

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
hocam telefonda şuan 20.7.15 yüklü bunu indirdim telefonu sıfırlamadan güncelleme şansım var mı
Twrpden instal kısmından direk bunu seç yükle bitince dalvik and cache yazıyor ya başlatmadan once onu yap hiçbir şey silinmez

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Üst Alt