- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Revos kullanın aklınız rahat olsun
Revos kullanın aklınız rahat olsun
Gidiyorum yolcu et diye bir şarkı vardı sözleri de güzeldiRevos kullanın aklınız rahat olsun
Valla hocam tüm geliştiricilere objektif yaklaşıyorum amaGidiyorum yolcu et diye bir şarkı vardı sözleri de güzeldi
Her hafta güncelleme alması iyi birşey en azından insanları tatmin ediyor lakin android 9 daki performans yok sadece görsellik var ben bile düşünmeye başladım 9 a dönmeyi. Tabi tercih meselesi. Bakalım başka kernel deneyip duzeltemessem gidişat o yönde. Ağır kullanımımda yok bunu belirteyimValla hocam tüm geliştiricilere objektif yaklaşıyorum ama
benim için eğer beta rom kullanıyorsam devamlılık esastır masik romunu çok severdim mesela geliştiricisi projeyi durdurdu devam ettirdi soğudum
revos da aynı şekilde şuan eu kullanıyorum memnunum her hafta zamanında rom çıkıyor ve kuruyorum sorunsuz mu değil ama beta kullandığım için değer
hele bu haftaki sürüm tam ekran hareketleri ile ateş ediyor
Sen onay verirsen ben de deneyeceğim hocamSenin bu revos aşkından dolayı deneyeceğim
Değl mi yaniRevos kullanın aklınız rahat olsun
Ss atmistim bir kaç mesaj önceSen onay verirsen ben de deneyeceğim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değl mi yani
o ss e göre geçilmezSs atmistim bir kaç mesaj önce
hocam nasıl aktif ettiniz hareketleriValla hocam tüm geliştiricilere objektif yaklaşıyorum ama
benim için eğer beta rom kullanıyorsam devamlılık esastır masik romunu çok severdim mesela geliştiricisi projeyi durdurdu devam ettirdi soğudum
revos da aynı şekilde şuan eu kullanıyorum memnunum her hafta zamanında rom çıkıyor ve kuruyorum sorunsuz mu değil ama beta kullandığım için değer
hele bu haftaki sürüm tam ekran hareketleri ile ateş ediyor
hocam nasıl aktif ettiniz hareketleri