Rom Redmi Note 8 Project Infinity X 2.8 (Android 15)

hakan0056

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
Bu rom ile bankacılık uygulamalarını kullanabiliyor musunuz?
bende de 15 yuklu bankacılık uygulamarında sıkıntı yasamadım, romun tek dezavantajı sarjı hızlı bıtıyor sankı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 çıkmış yüklediiniz mi ?
15 yuklu bende normal telefonda guncelle kısmında bısey gorunmuyor, bastan mı kurmak gerekıyor

imhiret

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
1
bende de 15 yuklu bankacılık uygulamarında sıkıntı yasamadım, romun tek dezavantajı sarjı hızlı bıtıyor sankı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 yuklu bende normal telefonda guncelle kısmında bısey gorunmuyor, bastan mı kurmak gerekıyor
16 temiz kurulum yapın en güzeli, 16 kurdum twrp den backup alıp eski 13e döndüm şuan root olmadan arrow kullanıyorum .

hakan0056

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
2
16 temiz kurulum yapın en güzeli, 16 kurdum twrp den backup alıp eski 13e döndüm şuan root olmadan arrow kullanıyorum .
backupu neyle aldınız bende uygulamalar ve sıfrelerıyle ugrasmak ıstemedıgımden bu ıslere gırmek ıstemıyorum. gercı 15te sarj konusu dısında sıkıntım yok.
"16 kurdum twrp den backup alıp eski 13e döndüm şuan root olmadan arrow kullanıyorum ." burayı tam anlamadım. 16yı begenmeyıp 13 surume mı dondunuz. hangı romu kullanıyorsunuz su an, arrow dedıgınız sey nedır ? telefonum rootlu benım

Üst Alt