mctopaloglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MCT
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.4.2 Stable (PGGMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro (M1906G7G) (begonia)
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce Redmi Note 7 kulllanıyordum ve inanılmaz memnundum. En çok memnun olduğum özelliği (hatta tek kullanma nedenim) çift taraflı çağrıları kaydetme (call recorder) özelliğinin kendi içerisindeki işletim sisteminde bulunmasıydı. Daha iyidir diye Redmi Note 8 Pro almak gibi bir hata yaptım. Bu sürümde/ROM'da Xiaomi'nin Google Dialer kullanması yüzünden çağrı kaydetme özelliği maalesef yok. Program/APK ( gibi) yükleyerek de bu özelliği kullanamıyorsunuz haliyle. İnterneti (forumları vb.) her yeri araştırdım. Tek ulaştığım bilgi kırıntısı endonezya ROM'u ile yapılabildiği şeklinde ( ) fakat nasıl yapılması gerektiği ile ilgili bir bilgi de paylaşılmamış. ile mümkün mü veya bunu bu telefonuma nasıl kurabilirim? Bunlardan bihaberim.

Kısa süre içinde bir yolunu bulamazsam Redmi Note 8 Pro'yu iade edip Redmi Note 7 ile yoluma devam edeceğim. Xiaomi'den böyle bir geri hamle beklemiyordum. Koca bir günümü bunun için harcadım. Ama bir şey bulamadım. Çağrı kaydetmeyi Redmi Note 8 Pro'da yapabilmenin bir yolu veya yapabilen var mı?

Not: İşin ilginci yabancı forumlarda herkes bu özelliğin kalkmasından şikayetçiyken bizimkilerden kimse rahatsız değil. Bu forumda da bu konuyla ilgili işime yarayacak bir konu bulamadım. Demek ki benden başka kullanan yok bu özelliği.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
merhaba arakdaşlar bende bootloader yapayım derken cihazı kilitledim yanlışlıkla 100 lira verdim mıuı surumu 12.0.4.0 (QGGIDXM) kararlı - android surumu 10QP1A.190711.020 sürümünü yüklediler şuanda arama kaydı yapabiliyorum halen çözemeyen var ise bu sürümü yükleyince düzeliyor. inş birilerine yardımcı olabilmişimdir
Bunu herkes biliyor zaten. Yükledikleri rom endonezya. Mıuı arama uygulaması var ve kayıt sıkıntısı yok.

Oyla:

Alisya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alisya
Cihazım
Note8 pro
Konular
0
Ne yaptıysam olmadı ve olmayacak sanırım. Ben pes ettim ama umarım birileri çözüm bulabilir.
Ben de pes ettim kardeş. Bir daha asla Xiaomi kullanmam, yanından geçmem artık. Olan oldu bir kere almış bulundum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ses kaydı benim içinde çok önemli. Eğer bu özellik olmazsa yeni aldigim not 8 proyu ikinci elde vereceğim. Resmi not 5 e döneceğim.
Rom olayinin nasıl yaptığını bilen biri lütfen yardımcı olsun.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, bir daha asla Xiaomi kullanmam. Hiç kimse bu konuyla ilgilenmiyor, yazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız değilsiniz. Ben de sırf görüşme kaydetme özelliği sebebiyle Xiaomi kullanıyorum. Avrupa Birliği kişisel verilerin korunması kanunu gereği kişinin haberi olmadan görüşme kaydedilmesi yasak. Xiaomi bu yüzden kaldırdı yeni modellerden bu özelliği.
Benimki begonia sürümü bunda da yok özellik, aldığıma pişman oldum.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt