Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Merhaba arkadaşlar, ben yurt dışında yaşıyorum, dolayısıyla göndermek bir hayli zaman alır, mümkünse ücret karşılığı uzaktan bağlanıp bu meseleyi çözenler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba.
Brick olduğundan emin misiniz? Ne yaptınız da öyle oldu?

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Merhaba arkadaşlar, ben yurt dışında yaşıyorum, dolayısıyla göndermek bir hayli zaman alır, mümkünse ücret karşılığı uzaktan bağlanıp bu meseleyi çözenler hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
facebooktan hsr yazılım a yazın bir belki zenexten rica etseniz oda yapar bilemiyorum

Dağdelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
1
Selamün Aleyküm, ilk önce teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, direk mesaj yazamıyorum, sistem yurtdışı telefon numarasını kabul etmiyor, başka bir yolu varsa lütfen yazın!
Brick olduğundan eminmiyim? dün telefonumu unlock yaptım, arkasına TWRP Begonia flashladım, herhangi birşey olmadı ve Redmi logosu geliyor durmadan yeni başlıyordu, tekrar denedim ondan sonra oldu ne olduysa, Almanyadaki forumlarda bu TWRP uyumlu değilse bu brick hatası oluşturuyormuş lakin benim indirdiğim TWRT official versiyonu olarak indirdim ama buna rağmen birsürü kişide bu hata oluşmuş!

Şimdi telefonun durumu: Ekran siyah hiç birşey olmuyor, şarj kablosunu veya USB'ye taktığım zaman ışığı yanıyor, yukarıdaki tariflerin hepsini denedim, işlemin sonunda "bu işlem için yetkili hesabınız olması lazım" diye bir bildiri geliyor.

İşte durum bundan ibaret.
Teşekkürler

Ramo46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
MT6785_Android_scatter.txt bu dosyayı nerden bulacagım

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
MT6785_Android_scatter.txt bu dosyayı nerden bulacagım

Ramo46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
select one rom at least before execution hatası alıyorum nedir bu beyler

tewhidmedya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
0
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
Ben twrp yüklerken siyah ekranda kaldı pc nasıl görecek bu işlemi yapıyorum pc görmüyor

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Twrp ya veya fastboot moduna giriyor mu?
Power tuşuna uzun süre basan zaman titreşim oluyormu?

tewhidmedya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
0
Üstad teşekkürler, telefonum hiç açılmıyordu, fastbood moduna da girmiyordu, sadece şarj ışığı yanıyordu bu yöntemle düzelttim. Tekrar teşekkürler.
Nasıl düzeldi aynı sorun bende de var yaptım aynı şekilde ama tepki yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
status brom cmd start cmd fail hatası alıyorum

Son düzenleme:

benyagizx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yağız
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1

5-
Saygılarımla...​
hocam options bölümünde tek bir show welcome page.. var dosyayı bulamadım ekte. video olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt