- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi Note 8 pr
- Konular
- 0
telefonu söktüm bataryayı söktüm redmi note 8 pro düzeldi tek ahizede sıkıntı varFastboot'a girebilmeyi deneyin
telefonu söktüm bataryayı söktüm redmi note 8 pro düzeldi tek ahizede sıkıntı varFastboot'a girebilmeyi deneyin
Cihazda bir kaç dosyayi değiştiriyor. Bu sayede cihaz hiçbir zaman yetkili hesap istemiyor veya yazılım atarken hata vermiyor
Android sürümünüz kac? Android 10 ise olmaz sadece 9'lara olur. Android 9 ise konu linki:tam olarak nasıl yazılımmı atıyor
yazılımımı değiştiriyor
biraz detay lütfen
Hocam arkadaşların hepsiyle ilgilenmişsiniz teşekkür ederimAndroid sürümünüz kac? Android 10 ise olmaz sadece 9'lara olur. Android 9 ise konu linki:
Yalnız bu yöntemi cihaz brick olmadan önce yapmanız gerekiyor. Cihaz brick olduktan sonra bu işlemler işe yaramazRehber - Redmi Note 8 Pro Hard Brick Önlemi
Bu rehber android 9 için geçerlidir !!! Testler Global EU android 9 sürümlü telefon üzerinde yapılmıştır. Çin versiyon telefonlarda test edilmemiştir ancak calışacak gibi gözüküyor. Preloader FIX noBrick.zip arşivini indiriyoruz ve bilgisayarın C diskine zipden çıkarıyoruz ve dosyaya kısa...forum.miuiturkiye.net
çok teşekkür ederim 10 numarasınHERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )
İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5- Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...
bootloader kilidi açıkken kapatmadıysanız evet
selam aleyküm hocam ben imei repair yapcktm cihazın bootloader kilidini açtım eng yazılım yükledim repairi gerçeklştirdm stock rom atarken yanlışlıkla clean all and lock işaretliydi hemen bunun farkında varınca usb kablosunu çektim ve cihaz hard brick oldu ama fastboota görüyordu youtubdan izldğm video vardı onun gibi fastboot boot boot.img yaptım bu sefer mtk port olark gördü ama sp flash tooldan yazılım almıyor dediğnz herşeyi ypatım %100 de kalıyor ama ilerlemiyor şimdi benim bootloader kilidm unlock mu yoksa lock mu yazılım esnasından hemen farkına vardım çektim usb yi ama lock olsydı fastboot da boot yazmdzdm dimi?Arkadaşlar sizin problem biraz farklı büyük ihtimalle miflash ile rom yüklerken clean all and lock işaretlediniz ve açık kilidi kapattınız bunun için Zenex hocamın dediği gibi yetkili hesap gerekiyor ona ulaşabilirsiniz.
Hocam 3-4 saniye görüp kayboluyor mu yoksa hiç mi görmüyorhocam peki pc telefonu görmüyorsa nasıl yapacağız
hocam ses açma ve powera basılı tutunca 2-3 sn görüyorHocam 3-4 saniye görüp kayboluyor mu yoksa hiç mi görmüyor
Öncelikle SP flash tool'dan download tuşuna basın daha sonra ses artırma tuşuna basılı tutarak cihazı bilgisayara bağlayın
Sadece ses açma deneyin SP flash tool download modu aktif ikenhocam ses açma ve powera basılı tutunca 2-3 sn görüyor