Özel mesaj atıyorum.ben ona nasıl mesaj yazacam
benim telefon numaram doğrulanmadı daha ondan dedimÖzel mesaj atıyorum.
Bu yöntem farklı benim dediğim yöntem farklı.
Bu konudaki yöntem bütün sürümler için oluyor ama brick önlemi denen konu brick için kesindir ve şuan sadece android 9 için var android 10 için çıkmasını bekliyoruz
Cihazda bir kaç dosyayi değiştiriyor. Bu sayede cihaz hiçbir zaman yetkili hesap istemiyor veya yazılım atarken hata vermiyorbu bahsettiğiniz yazılımmı ?
tam olarak anlayamadım kusura bakmayın
kanka telefon donmuş telefonu sökecem 14 gün içinde açılmassaCihazda bir kaç dosyayi değiştiriyor. Bu sayede cihaz hiçbir zaman yetkili hesap istemiyor veya yazılım atarken hata vermiyor
Brick önlemi denilen dosya size olmaz. O dosyayı telefon çalışırken atacaktiniz.kanka telefon donmuş telefonu sökecem 14 gün içinde açılmassa
telefonun recovery e girdikten sonra dondu bataryayı çıkarıp takacam eğer açılmaz iseBrick önlemi denilen dosya size olmaz. O dosyayı telefon çalışırken atacaktiniz.
Fastboot'a girebilmeyi deneyintelefonun recovery e girdikten sonra dondu bataryayı çıkarıp takacam eğer açılmaz ise
aynen onu deneyecem birazdan başlayacam inşallah kırmamm kjsdzhjghbvsjxFastboot'a girebilmeyi deneyin