Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam eğer recovery giriyorsa telefonunuz brick olmamıştır. muhammed hocamın dediği gibi fsatboottan indirdiğiniz romu kurun miflash tool ile kurarken Clean All and Lock işaretli olmasın kesinlikle daha çok sıknıtya girersiniz

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam eğer recovery giriyorsa telefonunuz brick olmamıştır. muhammed hocamın dediği gibi fsatboottan indirdiğiniz romu kurun miflash tool ile kurarken Clean All and Lock işaretli olmasın kesinlikle daha çok sıknıtya girersiniz
Hocam kilidi kapatmış zaten en baştan soyleseydi yönlendirme yapardık. Boşuna uğraşmış

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
Keşke bunu daha önceden bilseydim.İlk mi flashtan attığım romda işaretliydi.Şimdi aşağıdaki gibi hata veriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
cihazın bootloader kilidi açık iken yanlış rom,twrp vs. kurulumundan dolayı hard brick olursa bu dosya sorunu ortadan kaldırıyor mu ? Bootloader kilidi açık iken ve custom rom kurulu bir şekilde hard brick olursa mi flash tooldan cihazı brickten kurtarmak içiin yine yetkili hesap mı gerekiyor ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
cihazın bootloader kilidi açık iken yanlış rom,twrp vs. kurulumundan dolayı hard brick olursa bu dosya sorunu ortadan kaldırıyor mu ? Bootloader kilidi açık iken ve custom rom kurulu bir şekilde hard brick olursa mi flash tooldan cihazı brickten kurtarmak içiin yine yetkili hesap mı gerekiyor ?
Bootloader kilidiniz açık ise bu dosya kesin kurtarıyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmem. Çoğu kişi olumlu sonuç aldı ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer android 10 brick önlemi gelir ise brick korkumuz kesin olarak ortadan kalkacak. O dosya çıkar ise kera706 hocam nasıl yapılacağını aşamaları ile paylaşacak bizlerle

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Bootloader kilidiniz açık ise bu dosya kesin kurtarıyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmem. Çoğu kişi olumlu sonuç aldı ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer android 10 brick önlemi gelir ise brick korkumuz kesin olarak ortadan kalkacak. O dosya çıkar ise kera706 hocam nasıl yapılacağını aşamaları ile paylaşacak bizlerle
bu android 10 da çalışmıyor mu ? umarım android 10 için çıkar

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
bu android 10 da çalışmıyor mu ? umarım android 10 için çıkar
Bu yöntem farklı benim dediğim yöntem farklı.
Bu konudaki yöntem bütün sürümler için oluyor ama brick önlemi denen konu brick için kesindir ve şuan sadece android 9 için var android 10 için çıkmasını bekliyoruz

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Bu yöntem farklı benim dediğim yöntem farklı.
Bu konudaki yöntem bütün sürümler için oluyor ama brick önlemi denen konu brick için kesindir ve şuan sadece android 9 için var android 10 için çıkmasını bekliyoruz
o konuyuda okudum android 10 için çıktığı zaman onun hakkında birkaç sorum olacak bu dosya ise bootloader kilidi açıldıktan sonra cihaz hardbirck olursa bunu miflashtools dan yükleyince sorun çözülüyor doğru mu anladım

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
o konuyuda okudum android 10 için çıktığı zaman onun hakkında birkaç sorum olacak bu dosya ise bootloader kilidi açıldıktan sonra cihaz hardbirck olursa bunu miflashtools dan yükleyince sorun çözülüyor doğru mu anladım
SP flash tool ile olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt