Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19

korkutse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
korkut
Cihazım
mi9se
Konular
4
Yani cihazımzı her şekilde brick olmaktan kurtarıyorz kendi imkanlarmz ile doğrumudur .

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yani cihazımzı her şekilde brick olmaktan kurtarıyorz kendi imkanlarmz ile doğrumudur .
Hayır bazen yetkili hesabı gerçekten istiyor. Bildiğim kadarı ile hard brick'in de 2 türü var birinde telefonun sarjini bitirip yukleyebiliyoruz. Diğerinde yetkili hesap olmadan hiçbir şekilde açılmıyor

Son düzenleme:

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Hayır bazen yetkili hesabı gerçekten istiyor. Bildiğim kadarı ile hard brick'in de 2 türü var birinde telefonun sarjini bitirip yukleyebiliyoruz. Diğerinde yetkili hesap olmadan hiçbir şekilde açılmıyor
Benimki ikinci söylediğiniz. Yetkili hesap olmadan açılmadı maalesef.

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
"Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz" bunu nereden buluyoruz?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
"Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz" bunu nereden buluyoruz?
Fastboot rom'un içinde olur. Herhangi bir fastboot rom'u internetten indirin içinde var

Easyax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi Mi CC9
Konular
5
Fastboot rom'un içinde olur. Herhangi bir fastboot rom'u internetten indirin içinde var
Teşşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
Hocam dosyayı Download Agent yazan ksıma ekliyince hata veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot rom diye araştırıp indirdim ama yine bulamadım.Yardım olursanız sevinirim.Telefonsuz kaldım karantinada.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt