Yardım Redmi note 8 pro suya düştü

Oneofthem122

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce telefonum denize düştü. En fazla 1-2 saniye durduktan hemen sonra geri aldım. 10 dakika kullandıktan sonra telefonu kapattım ve pirinçe yatırdım. 2 gün pirinçte durdu ve bugün pirinçten çıkardım. SIM kartımda, dokunmatikte ya da hoparlörde bir sorun yok fakat kameramı kullanamıyorum. Açtığım zaman kameraya ulaşılamıyor diye bildirim alıyorum. Yeniden başlattım sorun geçmedi. Ne yapmam lazım. Yaptırmaya kalksam ne kadar tutar. Benzer bir durum yaşayan oldu mu ?

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
denize düşürdüm diyorsunuz. deniz suyunda bulunan tuz yüzünden telefon çok daha hızlı bir şekilde oksitlenme yapacaktır. mümkün olan en kısa sürede bir teknik serviste telefonun içini güzelce bir temizletmeyi denemenizi öneririm. kendiniz yapabiliyorsanız da kontak sprey, devre temizleyici sprey tarzı oksit temizleyici ve devrelere zarar vermeyen spreylerle güzelce temizliğini kendiniz yapmalısınız.

youtube de bolca mevcut video var oradan da eliniz yatkınsa izleyebilirsiniz nasıl yapıldığını görmüş olursunuz

Oyla:

mahmut5252

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahjmut
Cihazım
dsadasd
Konular
1
Nolursa olsun telefonun açılması lazım ister teknik servise ister kendin aç garantiden çıkmış zaten deniz suyu tuzludur zamanla içinde oksitlenme yapacaktır tüm parçaların temizlenmesi lazim

Oyla:

Pukiii

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Kemal
Cihazım
Note 8 Pro 64GB
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Sene 2020 hala telefonu pirince yatıranlar var headbang~~
Hocam telefonu koyduğumuz pirinç e 1 litre sıcak su koyup tavada kaynatıyoruz. Xiaomi yeni pilav versiyonunu elde ediyoruz diyorlar doğrumu

Oyla:
Üst Alt