Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

yusufdmr14

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
hocam allah razı olsun sabahtan beri bununla uğraşıyorum düzgün bi rom bulamamıştım bir türk yotube videosunu izlemiştim xiaomi redmi note 8 pro root atma diye teledon bidaha açılmadı durmadan açılmaya çalışıyodu ama kapanıp duruyodu sizin sayenizde düzelttim durumu çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• oldu.png
    oldu.png
    182,8 KB · Görüntüleme: 28

Gfbilen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Hocam elinize sağlık ben birşey sormak istiyorum dosyanın isminde global yazıyor ama Endonezya rom doğrudur değil mi?

Gfbilen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Teşekkürler sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım emeğinize sağlık

10kolik34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
2
ne yaparsam yapayım miflash uygulaması telefonu görmüyor. driverları kurdum, farklı kablo ile denedim, bilgisayarı yeniden başlattım, usb hata ayıklama açıp denedim, kapatıp denedim ama yok maalesef.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
ne yaparsam yapayım miflash uygulaması telefonu görmüyor. driverları kurdum, farklı kablo ile denedim, bilgisayarı yeniden başlattım, usb hata ayıklama açıp denedim, kapatıp denedim ama yok maalesef.
Windows 10 kullanıyorsanız bazen görmüyor. Windows 7 yüklü bilgisayarda USB 2 kısmından dener misiniz?
İki bilgisayarda denedim ikisinde de Windows 10 var birisi görmüyor diğeri sorunsuz, gördü cihazı.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10kolik34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
2
Windows 10 kullanıyorsanız bazen görmüyor. Windows 7 yüklü bilgisayarda USB 2 kısmından dener misiniz?
İki bilgisayarda denedim ikisinde de Windows 10 var birisi görmüyor diğeri sorunsuz, gördü cihazı.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öneriniz için teşekkürler ancak deneyebileceğim 2. bilgisayar yok maalesef. sorunumu çözdüm ayrıca. deneme amaçlı xiaomitools kurdum ve bu uygulamada bir sorun olmadığı farkettim telefonu görüyordu, bende miflash için indirdiğim hindistan romunu xiaomitools ile kurdum.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
öneriniz için teşekkürler ancak deneyebileceğim 2. bilgisayar yok maalesef. sorunumu çözdüm ayrıca. deneme amaçlı xiaomitools kurdum ve bu uygulamada bir sorun olmadığı farkettim telefonu görüyordu, bende miflash için indirdiğim hindistan romunu xiaomitools ile kurdum.
Hayırlı olsun hocam o zaman :D

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hocam allah razı olsun sabahtan beri bununla uğraşıyorum düzgün bi rom bulamamıştım bir türk yotube videosunu izlemiştim xiaomi redmi note 8 pro root atma diye teledon bidaha açılmadı durmadan açılmaya çalışıyodu ama kapanıp duruyodu sizin sayenizde düzelttim durumu çok teşekkür ederim
Teşekkürler sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım emeğinize sağlık
Rica ederim. İyi forumlar. İyi kullanımlar

Ghedto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
8
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk.

BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır.
Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın. Bilgisayar'ınız da Adb ve Mtk Driverları yüklü olması gerekmektedir. Onları yükleyin..

Driver Yükleme ;

Bilgisayar'a Driver kurulumu içindir. Kurulmazsa root ve rom işlemleri için bilgisayar telefonu görmez.
1 - 15 saniyede Adb driver programını indir.
2 - Programı "Yönetici Olarak Çalıştır" ve gelen mavi ekranda klavyeden "Y" tuşuna bas enterla. Tekrardan "Y" tuşuna bas. 2-3 defa uyarı verecek ve "Y" tuşuna basacağız en son bir yükleme yapacak ileri deyip, Son butonuna tıklayacağız. Adb driveri yüklenmiştir.
3 - Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.

Mi Flash ile Rom Yükleme ;
1 - Mi Flash 64 Bit aracını indirip açın.
Mi Flash 64 Bit
2 - Mi Flashı Pc ye yükleyin.
3 - Yerel Disk C' de rom adında bir klasör oluşturun.
4 - Şimdi ise Endonezya Fastboot Rom dosyasını indirin
indirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

5 - Mi Flash programını açıp " Browse" butonundan Yerel Disk C'nin içindeki rom dosyasını gösterip seçin.
6 - Telefonu Fastboot moduna alıp Usb kabloyla bilgisayara bağlayalım. Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir.
7 - En altta " Flash All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittiğinde Telefonunuza endonezya rom yüklenmiş olacaktır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dikkat : Mi Flash programında Flash ALL seçeneğini seçmelisiniz

Sorumluluk size aittir. Konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Hocam Global Rom ile ne farkı var

Üst Alt