- Adım
- Karim
- Cihazım
- Xiaomi Redmi
- Konular
- 54
Kullandığınız temadan ola bilir.merhaba 2 hafta once ayarlarda pil bolumu ingilizce oldu. nasıl düzeltebilirim acaba?
Kullandığınız temadan ola bilir.merhaba 2 hafta once ayarlarda pil bolumu ingilizce oldu. nasıl düzeltebilirim acaba?
1- Bölgeyi Endonezya yapmaya gerek yok. Eğer yaparsanız endonezyaya özgü video önerileri gelir size ve müzik uygulamasında saçma saçma şarkılar olurBu Rom kurulduktan sonra, bölge Endonezya olarak değiştirilse herhangi bir değişiklik olur mu?
Ayrıca, normal konuşma kayıtları bu Rom ile aktif oluyor, eğer bölgeyi Endonezya yaparsak, WhatsApp veya o gibi internet üzerinden konuşmalarda kayıt altına alınabilir mi?
Gelir hocam.Bu rom'u yükleyince ota güncelleme gelir mi ?
Bende henüz android 10 gelmedi'de hocam o yüzden sordum bazı kullanan arkadaşlara gelmiş sanırımGelir hocam.
şuan gönderim yok geri çekildi ama yakın zamanda gelir herhaldeBende henüz android 10 gelmedi'de hocam o yüzden sordum bazı kullanan arkadaşlara gelmiş sanırım
bence direkt miui 12 ile android 10 gelir.şuan gönderim yok geri çekildi ama yakın zamanda gelir herhalde
Kendi orjinal roma dönmeden bootloader kapatmayın sorun çıkıyormuş öyle okumuştumbootloader kapalı denense ne gibi problemler yaşanır veya yaşanır mı