- Adım
- Asosyal
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 3
Hata vermesi normalmidir acaba?Tmm Hocam kurulmuş
Birde geceden %1 gitmis şarjım normal.romdaal 6larda idi bu şarj gidisi
Hata vermesi normalmidir acaba?Tmm Hocam kurulmuş
Flash all seçtiğinizde tertemiz olur hocam.hocam fatboot üstünden yükleme yaptığımızda eski romda ki kalıntılar gidiyor değil mi? yani temiz kurulum gibi oluyor?
hocam şuan miui11 endonezya romunu kurdum. ama miui10 da denemek istiyorum. miui 10 hangi versiyonu önerirsiniz 8 pro için (india, endonezya, hint de olabilir)Flash all seçtiğinizde tertemiz olur hocam.
bende endonezya rom unu kurmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedım aslında detaylı şekilde ustad anlatmış cok basit geliyor konuda resım de eklemiş arama kısmı resmini paylaşabılırmısınız sarjı nasıl gidiyor uygulamada donma varmı ısınma oluyormuDün kurdum fakat flash yazilimi succes vermedi ufak.bir hata kodu.gosterdi. şuan.telefon sanırım endoneszya romlu oldu. Ama ve arama uygulaması farklı gibi.
şuna bende cevap arıyorum. var mı cevap verebilecek muhterem hocamızbende endonezya rom unu kurmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedım aslında detaylı şekilde ustad anlatmış cok basit geliyor konuda resım de eklemiş arama kısmı resmini paylaşabılırmısınız sarjı nasıl gidiyor uygulamada donma varmı ısınma oluyormu
Bende bu sekilde çıkıyor.bende endonezya rom unu kurmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedım aslında detaylı şekilde ustad anlatmış cok basit geliyor konuda resım de eklemiş arama kısmı resmini paylaşabılırmısınız sarjı nasıl gidiyor uygulamada donma varmı ısınma oluyormu
Yok karanlık mod kullanmıyorum telefonda.karanlık mod a mı almışmısın ısnma donma oluyormu höporlor seceneği varmı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.