Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Romu C klasörüne atmamissiniz muhtemelen . Direk C klasörüne atın başka yere atmayın masaüstü vb.
Günaydınlar olsun ZİP dosyasını önce masa üstüne indirdim sonrası ZİP dosyasına sağ tıklayıp ZİP dosyaları ayıkla yaptım sonrada C den işlemlere devam edip ayıkladığım dosyasını tekrar ZİP ten çıkardım ama hata verdi tekrar soruyorum ama wipe cache işlemlerinde fastboot moda geçiyor nasıl yapabiliriz wipe cache işlemlerini

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Günaydınlar olsun ZİP dosyasını önce masa üstüne indirdim sonrası ZİP dosyasına sağ tıklayıp ZİP dosyaları ayıkla yaptım sonrada C den işlemlere devam edip ayıkladığım dosyasını tekrar ZİP ten çıkardım ama hata verdi tekrar soruyorum ama wipe cache işlemlerinde fastboot moda geçiyor nasıl yapabiliriz wipe cache işlemlerini
Wipe cache twrp modda yapılır ayrıca şuanki konu ile alakası bile yoktur

Dosyanın son halinin fotosunu atınız

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Bu linkdeki Endonezya miui 12 fastboot rom kardeşim.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Wipe cache twrp modda yapılır ayrıca şuanki konu ile alakası bile yoktur

Dosyanın son halinin fotosunu atınız
Konu açmak istemediğim için ( son olarak ) terimini kullandım ayrıca telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşu ile geciliyodu wipe cache şuan bu olmuyor sadece TWRP olması da saçma veya yanlış bilgi

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
bu linkde son srüm var Ağustos 2020 bunu kullansak sıkıntı olur mu? yoksa sizin paylaştıınızı mı kullanalım.

Diğer konu:
3 - Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.
demişsiniz ama
yükledikten sonra masa üstüne 4 adet dosya atıyor. görsel paylaştım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
bu linkde son srüm var Ağustos 2020 bunu kullansak sıkıntı olur mu? yoksa sizin paylaştıınızı mı kullanalım.

Diğer konu:
3 - Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.
demişsiniz ama
yükledikten sonra masa üstüne 4 adet dosya atıyor. görsel paylaştım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz
doğrudur sistem gerekenleri yapıyor 4 dosyaya aldanmayın onlar masaüstünde kalsın daha sonra paylaşılan linkdeki dosyayı mi flash indirin kurun ve yapmak istediğinizi yapın sıkıntı olmuyor

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
programın son sürümünü mü kullanmak gerekir mi? miui 12 yükleyeceğimiz için paylaşılan link eski sürüm sıkıntı olmasın.

Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz
doğrudur sistem gerekenleri yapıyor 4 dosyaya aldanmayın onlar masaüstünde kalsın daha sonra paylaşılan linkdeki dosyayı mi flash indirin kurun ve yapmak istediğinizi yapın sıkıntı olmuyor

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
programın son sürümünü mü kullanmak gerekir mi? miui 12 yükleyeceğimiz için paylaşılan link eski sürüm sıkıntı olmasın.
Yok kardeşim senin bana paylaştığın linki indirdim sıkıntı olmadı ayrıca teşekkür ederim tekrardan ve şuan global versiyon son sürüm iniyor tekrardan bende yükleme yapıcam

gokhan3434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
merhabalar,
bootloader kilidi açıp endenozya romunu attıktan sonra,tekrardan kilidi kapatabiliyormuyuz. Diğer türlü cihazı garantiye gönderdiğimiz de garanti kapsamı dışına çıkıyor diye biliyorum. Doğru mu acaba ? Ayrıca bootloaderi tekrar nasıl kapatabiliriz

Üst Alt