Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
4-5 gündür kullanıyorum ve eu ile hemen hemen aynı performansta ayrıca miui arama ve sms uygulamalari mevcut yükleyebilirsiniz

RAM takıntısı, Pil optimizasyon takıntısı ve performans takıntılı birisi olarak emin olamamıştım. Cihazı aldığımdan beri gün içinde aktif olarak kullanmama rağmen gece yarısında dahi en az %65 şarjım oluyor. Kısa zamanda geçeceğim endonesya ROM'a

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
RAM takıntısı, Pil optimizasyon takıntısı ve performans takıntılı birisi olarak emin olamamıştım. Cihazı aldığımdan beri gün içinde aktif olarak kullanmama rağmen gece yarısında dahi en az %65 şarjım oluyor. Kısa zamanda geçeceğim endonesya ROM'a
Bende en az sizin kadar takıntılıyım ve yüklediğim romda en ufsk bi sorun gördüğüm an soğuyorum ve yeni rom arayışlarına giriyorum ama şimdilik bi sıkıntı yok ve pil performansı globale göre bariz farklı umarım böyle devam eder

10kolik34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
2
roma geçip android 10 yükseltmesi yaptım. telefonda tuş kilidini açtıktan sonra hafif bir gecikme belli ediyor kendini, pubgde kasmaya başladı, youtubeda takılırken bile ısınma var şimdilik. oturur mu zamanla bilmiyorum.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
roma geçip android 10 yükseltmesi yaptım. telefonda tuş kilidini açtıktan sonra hafif bir gecikme belli ediyor kendini, pubgde kasmaya başladı, youtubeda takılırken bile ısınma var şimdilik. oturur mu zamanla bilmiyorum.
Hocam cihazı sıfırlamayı denediniz mi?

Android güncellemesinden sonra cihazı sıfırlamayı öneriyoruz.

10kolik34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
2
Hocam cihazı sıfırlamayı denediniz mi?

Android güncellemesinden sonra cihazı sıfırlamayı öneriyoruz.
ilk kurulumda sıfır halde açıldığı için tekrar sıfırlama yapmadım. imei gitme gibi durumlardan bahsedildiğini görmüştüm sıfırlama halinde :)

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
ilk kurulumda sıfır halde açıldığı için tekrar sıfırlama yapmadım. imei gitme gibi durumlardan bahsedildiğini görmüştüm sıfırlama halinde :)
Mtk işlemcili cihazlarda sıfırlama da imei gitmez hocam.

10kolik34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Sağlık Memuru
Konular
2
Mtk işlemcili cihazlarda sıfırlama da imei gitmez hocam.
izninizle bir soru daha sorayım :) telefonda şu an twrp yok, ses açma + power tuşuna basınca mi recovery geliyor. oradan wipe data yapsam yeterli mi ? ve açınca bir sorun ile karşılaşmam değil mi :) tek korkum imei gitmesi

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
izninizle bir soru daha sorayım :) telefonda şu an twrp yok, ses açma + power tuşuna basınca mi recovery geliyor. oradan wipe data yapsam yeterli mi ? ve açınca bir sorun ile karşılaşmam değil mi :) tek korkum imei gitmesi
Gitmez hocam.

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
İmei gitme durumu yok çünkü bende aynı durumdayım herhangi bi sorun olmuyor istediğiniz kadar yükleme sıfırlama yapabilirsiniz.Kasma durumu bende söz konusu değil ama.İmei de twrp'den işlem yapılmazsa eğer silinmez rahat olabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben hâlâ android 9da ki tema sorunumu çözemedim 9'a dönüş yapamıyorum o yüzden

miyorel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yener
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
bu roma geçtim ama şöyle bir sıkıntım var mi cloud bağlanırken şifre kontrol ediliyor ekranında takılıyor cihazı bul aktif olmuyor ve cloud yedeklemesini geri yükleyemiyorum çözümü varmıdır ?

Üst Alt