Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Nescafe656 ustam benim şöyle bir sorunum var. Rom yükleme yaparken kullandığım pc artık telefonu görmüyor işin garip tarafı ne samsung nede redmi iki model de hata veriyor. Bu sorunla karşılaşan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanki bu romda pil daha hizli düşüyor gibi sizde de aynimi acaba? Yada bendeki piskolojikmi
Globalden kesinlikle daha iyi. Geçiş yaptıktan sonra hard reset attın mı

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Global cihaza endonezya rom yükleme esnasında clean all yerine clean and lock seçeneği ile sorunsuz mu kilitlendi?

Hocam bl kilitleyince nf google playden indirme mi aktif oluyor? peki nf de hd görüntü alabiliyor musunuz?

Hocam şuanda nf ayarlarında L1 sertifika var mı ekran görüntüsü paylaşabilir misin?

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-26-02-08-59-815_com.netflix.mediaclient.jpg
    Screenshot_2020-04-26-02-08-59-815_com.netflix.mediaclient.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2020-04-26-02-09-36-498_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-26-02-09-36-498_com.android.settings.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 15

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Nescafe656 ustam benim şöyle bir sorunum var. Rom yükleme yaparken kullandığım pc artık telefonu görmüyor işin garip tarafı ne samsung nede redmi iki model de hata veriyor. Bu sorunla karşılaşan var mı

Globalden kesinlikle daha iyi. Geçiş yaptıktan sonra hard reset attın mı
Hocam sürücüleri kaldırıp tekrar yükleyin
Ve aygıt yöneticisinden bağlı aygıtları kaldırın
Sürücüleri kurup test edin%90 düzelir

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk.

BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır.
Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın. Bilgisayar'ınız da Adb ve Mtk Driverları yüklü olması gerekmektedir. Onları yükleyin..

Driver Yükleme ;

Bilgisayar'a Driver kurulumu içindir. Kurulmazsa root ve rom işlemleri için bilgisayar telefonu görmez.
1 - 15 saniyede Adb driver programını indir.
2 - Programı "Yönetici Olarak Çalıştır" ve gelen mavi ekranda klavyeden "Y" tuşuna bas enterla. Tekrardan "Y" tuşuna bas. 2-3 defa uyarı verecek ve "Y" tuşuna basacağız en son bir yükleme yapacak ileri deyip, Son butonuna tıklayacağız. Adb driveri yüklenmiştir.
3 - Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.

Mi Flash ile Rom Yükleme ;
1 - Mi Flash 64 Bit aracını indirip açın.
Mi Flash 64 Bit
2 - Mi Flashı Pc ye yükleyin.
3 - Yerel Disk C' de rom adında bir klasör oluşturun.
4 - Şimdi ise Endonezya Fastboot Rom dosyasını indirin
indirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

5 - Mi Flash programını açıp " Browse" butonundan Yerel Disk C'nin içindeki rom dosyasını gösterip seçin.
6 - Telefonu Fastboot moduna alıp Usb kabloyla bilgisayara bağlayalım. Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir.
7 - En altta " Flash All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittiğinde Telefonunuza endonezya rom yüklenmiş olacaktır.

Dikkat : Mi Flash programında Flash ALL seçeneğini seçmelisiniz

Sorumluluk size aittir. Konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Emeginize sağlık teşekkürler.

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Nescafe656 ve Mr.cakmak pcye bağlayınca bu uyarıyı veriyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0

1-Hocam çentik gizleme olarak "taşı ve durum çubuğunu" mu kullanıyorsunuz? kullanmıyorsanız bu seçeneği seçip ayarlara girip çıkabilir misiniz? sol üst tarafta saatin orada ayarlara girerken beyaz kısımda gecikme gibi bir durum var mı? ayarlar açılıyor sanki daha sonra az kalan kısım tekrar beyaz geliyor gibi sizde buna benzer bir durum var mı? Ben android 10'da küçükte olsa böyle sorunlarla karşılaşmıştım.

2- Bir diğer olay chrome çalışıyorken tüm uygulamları göster tuşuna bastığımızda chrome'un çerçevelerinde koparak gelme yani normalin dışında bir olay var mı?

ben bu sorunlarla karşılaştığım için 9 kullanıyorum ama düzelmiş ise tekrar 10'a geçebilirim.

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
muhammed540 programlar yüklü sorun şu pc ne samsung ne de xiaomi yi görmüyor. Otomatik bul da yaptım hata veriyor. Hadi diyelim xiaomi de sorun var ama Samsung resmi programı yüklü o bile açılmıyor

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
muhammed540 programlar yüklü sorun şu pc ne samsung ne de xiaomi yi görmüyor. Otomatik bul da yaptım hata veriyor. Hadi diyelim xiaomi de sorun var ama Samsung resmi programı yüklü o bile açılmıyor

Telefonlarda sorun yok, sorun bilgisayarda. Windows digital imzalama devre dışı bırakın ve Drayverleri tekrar kurun.

Üst Alt