Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

rastlantisal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi note 3
Konular
7
Peki android 10'u nerede bulabilirim?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu konudan 9 yüklemiştim.
Eğer yükledi iseniz sorununuzu buraya değil şuraya yazmanız gerekiyor. Oradan size yardımcı olurum

korkutse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
korkut
Cihazım
mi9se
Konular
4
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk.

BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır.
Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın. Bilgisayar'ınız da Adb ve Mtk Driverları yüklü olması gerekmektedir. Onları yükleyin..

Driver Yükleme ;

Bilgisayar'a Driver kurulumu içindir. Kurulmazsa root ve rom işlemleri için bilgisayar telefonu görmez.
1 - 15 saniyede Adb driver programını indir.
2 - Programı "Yönetici Olarak Çalıştır" ve gelen mavi ekranda klavyeden "Y" tuşuna bas enterla. Tekrardan "Y" tuşuna bas. 2-3 defa uyarı verecek ve "Y" tuşuna basacağız en son bir yükleme yapacak ileri deyip, Son butonuna tıklayacağız. Adb driveri yüklenmiştir.
3 - Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.

Mi Flash ile Rom Yükleme ;
1 - Mi Flash 64 Bit aracını indirip açın.
Mi Flash 64 Bit
2 - Mi Flashı Pc ye yükleyin.
3 - Yerel Disk C' de rom adında bir klasör oluşturun.
4 - Şimdi ise Endonezya Fastboot Rom dosyasını indirin
indirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

5 - Mi Flash programını açıp " Select " butonundan Yerel Disk C'nin içindeki rom dosyasını gösterip seçin.
6 - Telefonu Fastboot moduna alıp Usb kabloyla bilgisayara bağlayalım. Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir.
7 - En altta " Flash All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittiğinde Telefonunuza endonezya rom yüklenmiş olacaktır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dikkat : Mi Flash programında Flash ALL seçeneğini seçmelisiniz

Sorumluluk size aittir. Konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
türkçe dil desteği varmı hocam ??

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Anladım hocam
Netflix den baktığınızda l3 gözüküyorsa verileri temizleyip tekrar kontrol edin

Ben şuanda Android 10 kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım

Hocam Endonezya android 10 güncelleme menüsü üzerinden geçiş yapsam tekrar dönmek istediğimde Endonezya android 9 kurduğum gibi fastboot üzerinden mi flash sayesinde tekrar Endonezya 9 geçebilir miyim? Yani bu konu üzerinden tekrar 9 a dönebilir miyim?

Üst Alt