Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
Hocam bende global rom yüklü daha dün android 10 yükledim ama artık sıkıldım Google uygulamalarından android 10 olan cihazıma yüklesem aynı şekilde sorun çıkar mı bu arada imei repair li cihaz imei de sorun çıkar mı cevaplarsaniz sevinirim iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende global rom yüklü daha dün android 10 yükledim ama artık sıkıldım Google uygulamalarından android 10 olan cihazıma yüklesem aynı şekilde sorun çıkar mı bu arada imei repair li cihaz imei de sorun çıkar mı cevaplarsaniz sevinirim iyi akşamlar
Ve guncellemede sıkıntı çıkar mı pek rom işleri ile uğraşmak istemiyorum ama Google uygulamaları zorluyor o yüzden baştan soruyorum kusura bakmayın

Son düzenleme:

islmgndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
Evet arkadaşlar bende romu bugün yükledim cihaza. Sonu e ile biten modeli kullanıyorum. daha önceden global 11.0.6.0 vardı android 9. imei atmamıştım önce imei attım sonra sonra bu da bu rom u kurdum. Şuanlık gayet memnunum. Şarj konusun da global ile bi fark göremedim arasında. ikisinde de gayet iyiydi şarj süresi olarak. google uygulamalarından kurtulduğuma çok memnunum. gayet stabil güzel.

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Hindistan Rom Android 10 :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
Evet arkadaşlar bende romu bugün yükledim cihaza. Sonu e ile biten modeli kullanıyorum. daha önceden global 11.0.6.0 vardı android 9. imei atmamıştım önce imei attım sonra sonra bu da bu rom u kurdum. Şuanlık gayet memnunum. Şarj konusun da global ile bi fark göremedim arasında. ikisinde de gayet iyiydi şarj süresi olarak. google uygulamalarından kurtulduğuma çok memnunum. gayet stabil güzel.
Android 10 a güncelleme yaptınız mi

Adb driver kurarken böyle bir şey yazıyor herehangi bir sıkıntı çıkarır mı

Ekli dosyalar

• IMG_20200330_032102.jpg
    IMG_20200330_032102.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

islmgndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
Android 10 a güncelleme yaptınız mi

Adb driver kurarken böyle bir şey yazıyor herehangi bir sıkıntı çıkarır mı
otodan kontrol ettiğim de bir güncelleme görünmüyor hocam android 9 şuan. adb içinde bakmadım bile hocam hepsine direk y diyip geçtim.

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
otodan kontrol ettiğim de bir güncelleme görünmüyor hocam android 9 şuan. adb içinde bakmadım bile hocam hepsine direk y diyip geçtim.
Anladım cevap için teşekkürler bilen biri çıkar heralde bi sabah olsun da kafama takıldı da

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
ben adb driver kurunca sistem belirtilen yolubulamiyor diyor onun yerine minimal adb flashboot 1.4.3 yükledim linkte bu aynı işlevi görüyor mu başlamadan önce bilmek istedim de
Bilen biri varsa yazarsa sevinirim internet varken yapmak istiyorum pek rom işi ile uğraşan biri değilim şunu yüklesem tamam

Ekli dosyalar

• IMG_20200330_032102.jpg
    IMG_20200330_032102.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 17

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
ben adb driver kurunca sistem belirtilen yolubulamiyor diyor onun yerine minimal adb flashboot 1.4.3 yükledim linkte bu aynı işlevi görüyor mu başlamadan önce bilmek istedim de
Bilen biri varsa yazarsa sevinirim internet varken yapmak istiyorum pek rom işi ile uğraşan biri değilim şunu yüklesem tamam
Adb driverlari yüklemeniz lazim.

Üst Alt