Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

S

Silinen üye 107783

Guest
Arkadaşlar merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın. Ses kayıt neden bu kadar önemli sizin için?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın. Ses kayıt neden bu kadar önemli sizin için?
Hocam benim arkadaşım tamirci olan var mesela . Adama fiyat veriyor adam tamam yapalım diyor. sonra gelip çamura yatmak isteyince ses kaydını açıp dinletiyor :D

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Arkadaşlar endonazya romunu yükleyince bölge seçimimz ne olmalı farkını söylermisiniz
Yükleme esnasında veya sonradan bölge seçimini değiştirebiliriz. Türkiye seçersek en sade hali ile kurulur. Endonezya seçersek kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü eklenir. Eğer Hindistan seçersek duvar kağıdı döngüsü, mi müzik uygulaması şarkı indirme özelliği, tema kısmında yazı tipi değiştirme ve miui 11 için daha fazla tema çeşitliliği eklenir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükleme esnasında veya sonradan bölge seçimini değiştirebiliriz. Türkiye seçersek en sade hali ile kurulur. Endonezya seçersek kilit ekranı duvar kağıdı döngüsü eklenir. Eğer Hindistan seçersek duvar kağıdı döngüsü, mi müzik uygulaması şarkı indirme özelliği, tema kısmında yazı tipi değiştirme ve miui 11 için daha fazla tema çeşitliliği eklenir.
Birde unutmadan ekleyelim: Eğer Endonezya rom flash kurulum (twrp değil) yaparsak ve kurulum sırasında bölgeyi Endonezya seçersek miui klavye (facemoji keyboard) gelir.

Son düzenleme:

Larya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde unutmadan ekleyelim: Eğer Endonezya rom flash kurulum (twrp değil) yaparsak ve kurulum sırasında bölgeyi Endonezya seçersek miui klavye (facemoji keyboard) gelir.
Şuan bölgeyi Endonezya yaparsak klavye gelmez mi ? Ya da nasıl getirebilirim?

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Şuan bölgeyi Endonezya yaparsak klavye gelmez mi ? Ya da nasıl getirebilirim?
Hayır kurulumdan sonra bölge değişme klavye getirmez. Ama isterseniz "facemoji keyboard for xiaomi" Apk sını aratıp apk olarak kurabilirsiniz

S

Silinen üye 107783

Guest
Hocam benim arkadaşım tamirci olan var mesela . Adama fiyat veriyor adam tamam yapalım diyor. sonra gelip çamura yatmak isteyince ses kaydını açıp dinletiyor :D

Hahahah komikmiş gerçekten :D :D

Ben yasal olarak suç olmasına rağmen aramaları neden bu kadar çok kaydetmek isteyen var diye merak ederdim hep bu yüzdenmiş :D

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Hayır kurulumdan sonra bölge değişme klavye getirmez. Ama isterseniz "facemoji keyboard for xiaomi" Apk sını aratıp apk olarak kurabilirsiniz

Ben kurulumdan sonra bölgeyi değiştim klavye geldi bilginiz olsun.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bu romu kullanan diğer arkadaşların aksine pil performansım bu romda daha düşük oldu. Globalde ortalama 10 saat ekran süresi alıp 1 gün bekleme alıyordum bunda 7-8 saat ekran süresi alıyorum ve kullandığım uygulamalar da aynı. Acaba yine Endonezya'dan devam edip miui 10 mu kursam ? Deneyen var mı eski sürümü ?

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Bu romu kullanan diğer arkadaşların aksine pil performansım bu romda daha düşük oldu. Globalde ortalama 10 saat ekran süresi alıp 1 gün bekleme alıyordum bunda 7-8 saat ekran süresi alıyorum ve kullandığım uygulamalar da aynı. Acaba yine Endonezya'dan devam edip miui 10 mu kursam ? Deneyen var mı eski sürümü ?

hangi rom olursa olsun en az 5 ila 7 tam şarj sonrası gerçek pil performansını göstermeye başlar. batarya kalibrasyonu, sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre oluşturulmakta ve bu ilk şarjda yeteri kadar veri toplanmadığından gerçeği pek yansıtmaz. memnun kaldığınız rom var ise devam etmenizi öneririm, sonuçta herkesin kullanım alışkanlığı farklı

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
hangi rom olursa olsun en az 5 ila 7 tam şarj sonrası gerçek pil performansını göstermeye başlar. batarya kalibrasyonu, sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre oluşturulmakta ve bu ilk şarjda yeteri kadar veri toplanmadığından gerçeği pek yansıtmaz. memnun kaldığınız rom var ise devam etmenizi öneririm, sonuçta herkesin kullanım alışkanlığı farklı
hocam tamamen haklısınız böyle olduğunu biliyorum ilk kurduğum zaman tam şarjdan sonra 7 saat ekran süresi verdi. İlk kullanım olduğu için önemsemedim. 7-8 kere tam şarj yaptım uzun süredir kullandığım için. Global benim için pil kullanımında iyiydi fakat onda da dialer ve mesaj uygulamaları Google servisi. Sanırım Endonezya Miui 10'a geçiş yapacağım.

Üst Alt