- Adım
- Cloud
- Cihazım
- Resmi note 8 pr
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Android 10 qp1a global11.0.5
- Telefon Modeli
- Redmi note 8 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba. Yeni aldığım redmi note 8 pro telefonum konuşurken aniden karşı tarafa ses gitmeme problemini farkettim. Telefonu garanti kapsamında GENPA İstanbul teknik servisine yolladım. Bugün elime ulaştı. Telefonun ana kartı ve alt kart değişimi yapılmış. Telefonu yolladığım da Android 10 yüklüydü. Telefonu açtım fakat hatalar zinciri ile karşılaştım.
1- Telefon mi cloud hesabına bağlanırken "ağa bağlanmadı hatası" veriyor. Wifi bağlantısını kapattım. Hesaba girdim fakat servise yollamadan önce aldığım yedekler yok.
2- Telefon açma desenini tanımladım. Fakat telefonu kapatıp açtığımda deseni kabul etmedi. Telefonu resetledim.
3- En önemli konu kamera hiçbir şekilde açılmıyor (ekran görüntüsü ektedir)
3- Sistem güncellemesi yaparken sürekli wifi üzerinde ağ hatası verdi. (Ek ekran görüntüsü) Sonra bir şekilde güncellemeyi yaptı ama kamera düzelmedi.
Tekrar servise mi yollamam gerekiyor ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
1- Telefon mi cloud hesabına bağlanırken "ağa bağlanmadı hatası" veriyor. Wifi bağlantısını kapattım. Hesaba girdim fakat servise yollamadan önce aldığım yedekler yok.
2- Telefon açma desenini tanımladım. Fakat telefonu kapatıp açtığımda deseni kabul etmedi. Telefonu resetledim.
3- En önemli konu kamera hiçbir şekilde açılmıyor (ekran görüntüsü ektedir)
3- Sistem güncellemesi yaparken sürekli wifi üzerinde ağ hatası verdi. (Ek ekran görüntüsü) Sonra bir şekilde güncellemeyi yaptı ama kamera düzelmedi.
Tekrar servise mi yollamam gerekiyor ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.