Yardım Redmi Note 8 Pro servis sonrası güncelleme problemi

theredcloud

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cloud
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 10 qp1a global11.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Yeni aldığım redmi note 8 pro telefonum konuşurken aniden karşı tarafa ses gitmeme problemini farkettim. Telefonu garanti kapsamında GENPA İstanbul teknik servisine yolladım. Bugün elime ulaştı. Telefonun ana kartı ve alt kart değişimi yapılmış. Telefonu yolladığım da Android 10 yüklüydü. Telefonu açtım fakat hatalar zinciri ile karşılaştım.
1- Telefon mi cloud hesabına bağlanırken "ağa bağlanmadı hatası" veriyor. Wifi bağlantısını kapattım. Hesaba girdim fakat servise yollamadan önce aldığım yedekler yok.
2- Telefon açma desenini tanımladım. Fakat telefonu kapatıp açtığımda deseni kabul etmedi. Telefonu resetledim.

3- En önemli konu kamera hiçbir şekilde açılmıyor (ekran görüntüsü ektedir)

3- Sistem güncellemesi yaparken sürekli wifi üzerinde ağ hatası verdi. (Ek ekran görüntüsü) Sonra bir şekilde güncellemeyi yaptı ama kamera düzelmedi.

Tekrar servise mi yollamam gerekiyor ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-11-18-27-49-360_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-07-11-18-27-49-360_com.android.updater.jpg
    179,8 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2020-07-11-18-54-08-293_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2020-07-11-18-54-08-293_com.android.camera.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 9

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Merhaba. Yeni aldığım redmi note 8 pro telefonum konuşurken aniden karşı tarafa ses gitmeme problemini farkettim. Telefonu garanti kapsamında GENPA İstanbul teknik servisine yolladım. Bugün elime ulaştı. Telefonun ana kartı ve alt kart değişimi yapılmış. Telefonu yolladığım da Android 10 yüklüydü. Telefonu açtım fakat hatalar zinciri ile karşılaştım.
1- Telefon mi cloud hesabına bağlanırken "ağa bağlanmadı hatası" veriyor. Wifi bağlantısını kapattım. Hesaba girdim fakat servise yollamadan önce aldığım yedekler yok.
2- Telefon açma desenini tanımladım. Fakat telefonu kapatıp açtığımda deseni kabul etmedi. Telefonu resetledim.

3- En önemli konu kamera hiçbir şekilde açılmıyor (ekran görüntüsü ektedir)

3- Sistem güncellemesi yaparken sürekli wifi üzerinde ağ hatası verdi. (Ek ekran görüntüsü) Sonra bir şekilde güncellemeyi yaptı ama kamera düzelmedi.

Tekrar servise mi yollamam gerekiyor ? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

hocam taktıkları anakarttan kaynaklı oldugunu dusunuyorum, direk garantiye yollayın.

Oyla:
Üst Alt