S
Silinen üye 107783
Guest
Kuran var mı?
şu an yetkili hesap ile deneniyor. zaten mi9t'ye geçecem büyük ihtimalleCihazınız ne oldu hocam. Yetkili hesap ile mı cozdunuz yoksa farklı bir yöntem ile çözebildiniz mı?
Ne farkı var hocam?Pixel experience plus çıkmış redmi note 8 pro için
Daha fazla özellik var diyorlar deneyip bakmadım ama. Ben saf android sevmiyorumNe farkı var hocam?
Normalinde bende pek sevmiyorum ama eskisi gibi değil ya saf androidte bile görsellik ön planda hocam şu brick olayına bir çözüm bulunduğu gibi direk deneyeceğimDaha fazla özellik var diyorlar deneyip bakmadım ama. Ben saf android sevmiyorum
Şuan Orange Fox'ta sıkıntılı bazı cihazlarda yükleniyor ama Orange Fox açılmıyor siyah ekran oluyor. Onu da düzeltmeleri gerekNormalinde bende pek sevmiyorum ama eskisi gibi değil ya saf androidte bile görsellik ön planda hocam şu brick olayına bir çözüm bulunduğu gibi direk deneyeceğim
Evet sanırım birde bu sorun var bu cihazı nerden aldık bilmiyorum böyle giderse mi 9t ye geçicem gibiŞuan Orange Fox'ta sıkıntılı bazı cihazlarda yükleniyor ama Orange Fox açılmıyor siyah ekran oluyor. Onu da düzeltmeleri gerek
Plus sürümü var isterseniz onu yükleyin hocamRomu, Redmi note 8 pro cihazima twrp ile yükledim fakat rom beta olduğu için mobil ağı görmüyor. Operatör ismi yerinde "sadece acil çağrılar" yazıyor. Arada bir operatör ismi geliyor fakat sms yollanamadığı için whatsapp gibi uygulamaların kurulumunu yapamadım. Şuan için yüklemeyin derim. Onun haricinde tasarım ve kullanım olarak miui dan çok daha güzel. Hareketler falan çok stabil. İkon ve yazılar daha hoş duruyor. Cihaz sanki eski halinden daha hızlı oldu. Stable versiyonu çıktığında tekrar yükleyeceğim.