Rom Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 QGGIDXM Endonezya Kararlı Rom [Android 10]

Ekremcan63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sevgili Redmi Note 8 Pro Kullanıcıları,
Redmi Note 8 Pro için,
MIUI 11 Endonezya Kararlı ROM V11.0.2.0 QGGIDXM yayınlandı.
Güncelleyici' den kontrol ediniz veya bu konudan yükleme yapınız.
Güncelleme'yi yaptığınızda daha temiz bir kurulum olması için Ayarlardan Fabrika Sıfırlaması veya Recovery modunda Hard Reset atmanızı öneririm,
Bu konuda anlatımı vardır.
Hata ve sorunlarla karşılaşırsanız buradan destek alabilir veya Telefonun Geri Bildirim kısmından ekran görüntüsü ve detaylı anlatımla sorunlarınızı belirtebilirsiniz. MIUI Global Foruma da konu açıp destek alacağınızı düşünüyorum.
MIUI 11 Endonezya Kararlı V11.0.2.0 QGGIDXM Değişiklik Listesi:
sistem
  • Android 10 tabanlı kararlı MIUI
  • Artık Netflix HD standartlarıyla uyumluyuz. Bazı videolar için oynatma ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız Netflix uygulama verilerini temizleyin.
  • Android Güvenlik Düzeltme Eki, Mayıs 2020'ye güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.

Fastboot Link:
Henüz link yayınlanmadı..

Recovery Link:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir sorum olacak global cihaza bu sürümü yükleyebilirmyiz . Garanti bozulurmu

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Bir sorum olacak global cihaza bu sürümü yükleyebilirmyiz . Garanti bozulurmu
BL kilidiniz kapalı ise açmanız gerekli, garanti bozulur.
Ek olarak bu sürümü direk kuramazsınız, fastboot dosyası paylaşılmadı, önce Android 9 Endonezya ardından bu sürümü kurabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekremcan63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
5
BL kilidiniz kapalı ise açmanız gerekli, garanti bozulur.
Ek olarak bu sürümü direk kuramazsınız, fastboot dosyası paylaşılmadı, önce Android 9 Endonezya ardından bu sürümü kurabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler .

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Bir sorum olacak. Benim cihazın BL kilidi açık ve root var. Bugün OTA'dan 11.0.2 Mayıs güvenlik güncelleştirmesi geldi. 380MB gibi bi boyutu var. Daha önce şöyle bir şey olmuştu. OTAdan güncelleme yapınca telefon açılırken TWRP ye girdiği için güncelleme başarısız olmuştu. Telefonu formatlamadan bunu nasıl yapabilirim? Bir de güncellersem root gider mi?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bir sorum olacak. Benim cihazın BL kilidi açık ve root var. Bugün OTA'dan 11.0.2 Mayıs güvenlik güncelleştirmesi geldi. 380MB gibi bi boyutu var. Daha önce şöyle bir şey olmuştu. OTAdan güncelleme yapınca telefon açılırken TWRP ye girdiği için güncelleme başarısız olmuştu. Telefonu formatlamadan bunu nasıl yapabilirim? Bir de güncellersem root gider mi?
Root gider, Twrp gider. Güncelleme bittikten sonra twrp içinden recovery_from.boot dosyasını tekrar simeniz ve root'u tekrar kurmanız gerekiyor.

Güncelleme için recovery dosyasını indirin. Yaklaşık 2 gb. Twrp üzerinden o dosyayı herhangi bir wipe yapmadan yükleyin install bölümünden. Daha sonra reboot system yapın

underfire

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Root gider, Twrp gider. Güncelleme bittikten sonra twrp içinden recovery_from.boot dosyasını tekrar simeniz ve root'u tekrar kurmanız gerekiyor.

Güncelleme için recovery dosyasını indirin. Yaklaşık 2 gb. Twrp üzerinden o dosyayı herhangi bir wipe yapmadan yükleyin install bölümünden. Daha sonra reboot system yapın
bu şekilde yaparsam telefon sıfırlanmadan güncellemeyi yapmış mı oluyorum? sanırım söylediğiniz yöntemle de root gidiyor. herhangi bir performans sorunu yaratır mı? ya da yüklü programların çalışması ile ilgili sıkıntı çıkar mı?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
bu şekilde yaparsam telefon sıfırlanmadan güncellemeyi yapmış mı oluyorum? sanırım söylediğiniz yöntemle de root gidiyor. herhangi bir performans sorunu yaratır mı? ya da yüklü programların çalışması ile ilgili sıkıntı çıkar mı?
Android sürüm yükseltmesi olduğu için sifirlamanizi öneririm tabi ki. Yoksa kazmalar olabilir

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
Android 10 sonrası format atan var mı netflix l1 sertifikası gelmedi bende format atan varsa geldi ise yazabilir mi ona göre format atacağım

Üst Alt