Rehber Redmi Note 8 Pro için Tek Tuş CFW Rom Kurulumu

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Ben size tüm sürümler uyumlu preloader ve lk image göndereceğim. O zaman ayrım olmaz. Tek fark eden lk.img oluyor onu da gönderdiğim dosya ile çözeceğiz
Hocam dün youtube da android 10 ile cwf rom kuran bi elaman vardı galiba android 10 için sorun kalmamış

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Ben size tüm sürümler uyumlu preloader ve lk image göndereceğim. O zaman ayrım olmaz. Tek fark eden lk.img oluyor onu da gönderdiğim dosya ile çözeceğiz
Tamamdır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu daha anlaşılır biçimde düzenlendi
Elinize sağlık hocam

Evet a10'dan cfw roma geçiş yapılabiliyor artık. vaktim olmadığı için konusu açamadım.
Hocam telegram üzerinden onun geçiş yolunu verirseniz onun da toolunu yapabilirim

Ve hocam bana da o dosyayı gönderirseniz toplu geliştirebilirim şimdiden teşekkür ederim tüm hocalarıma

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Crdroidi kurdum diyelim sorunsuz sonrasında pixel exprence geçmek için sadece twrp açıp install mı yapıyoruz yine cfw dosyası vs uğraşıyor muyuz??

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Crdroidi kurdum diyelim sorunsuz sonrasında pixel exprence geçmek için sadece twrp açıp install mı yapıyoruz yine cfw dosyası vs uğraşıyor muyuz??
1 kere cfw sistemine geçerseniz bir daha kurmaya gerek yoktur. Cfw romlar arası geçiş işlemleri normal rom kurma işlemleri gibidir.
Cihaz yine açılmazsa uzaktan bağlanıp yardımcı olabilirim.

Twrp açılır

5 wipe yapılır (SD card ve otg hariç her şey)

Ardından format data

Geçmek istediğiniz Cfw rom yüklenir ve telefon yeniden başlatılır

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Şuan pcye iniyor brick önlemi konusunu es geçmişim gerçekten çok karmaşık aosp Roma geçmek yemin ederim repair işlemleri bundan basit geldi bana eng Roma geçip küçük bir 4.5 desteği olan seysindende yazdım iyi oldu yarın akşam rahatsız edersem yine şimdiden kusura bakmayın hocam bir kere becerdim mi gerisi gelir bende öğrenene kadar rahatsızlık verici olmam inşallah

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Şuan pcye iniyor brick önlemi konusunu es geçmişim gerçekten çok karmaşık aosp Roma geçmek yemin ederim repair işlemleri bundan basit geldi bana eng Roma geçip küçük bir 4.5 desteği olan seysindende yazdım iyi oldu yarın akşam rahatsız edersem yine şimdiden kusura bakmayın hocam bir kere becerdim mi gerisi gelir bende öğrenene kadar rahatsızlık verici olmam inşallah
Youtube da videolar var. Izlerseniz ne kadar basit olduğunu anlarsınız. Hem Artik android 10 dan 9 a dusurmeyede gerek kalmadı cfw 2.0 ile.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Youtube da videolar var. Izlerseniz ne kadar basit olduğunu anlarsınız. Hem Artik android 10 dan 9 a dusurmeyede gerek kalmadı cfw 2.0 ile.
All in one toolu güncelleyeceğim pazartesi günü oradan hem 10 hem 9 üzerinden geçiş yapabilirsiniz

Üst Alt