Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 8 Pro için Tek Tuş CFW Rom Kurulumu
Hocam sonraki aşamalarda cfw rom kurduğumuz ve mevcut twrp miz android 9 normal olduğu için değiştiriyoruz bu yüzden evet gerek var ama rom kurulduktan sonra gerekli o
Hocam sonraki aşamalarda cfw rom kurduğumuz ve mevcut twrp miz android 9 normal olduğu için değiştiriyoruz bu yüzden evet gerek var ama rom kurulduktan sonra gerekli o
Normalde cfw olmayan custom rom dan veya cfw romlar arası geçiş var ama hangisinde olursanız olun en sağlıklı yükleme fastboot ile oluyor biliyorsunuzdur hocam zaten.O yüzden böyle hazırladım.Sonraki bir versiyonda yukarıda bir hocama dediğim gibi android 9 için eu,global falan eklerim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocalarım eğer istiyorsanız android 9 (global,eu vs.)için başta seçenek yapayım hangi sürümdesiniz diye ona göre hard brick önlem kurulsun çünkü benim verdiğim tooldaki lk ve preloader endonezya için uyumlu
Normalde cfw olmayan custom rom dan veya cfw romlar arası geçiş var ama hangisinde olursanız olun en sağlıklı yükleme fastboot ile oluyor biliyorsunuzdur hocam zaten.O yüzden böyle hazırladım.Sonraki bir versiyonda yukarıda bir hocama dediğim gibi android 9 için eu,global falan eklerim hocam
Hocalarım eğer istiyorsanız android 9 (global,eu vs.)için başta seçenek yapayım hangi sürümdesiniz diye ona göre hard brick önlem kurulsun çünkü benim verdiğim tooldaki lk ve preloader endonezya için uyumlu
Hocam olduğunuz versiyonun fastboot halini bulun dizine çıkart yapın içine girdiğiniz zaman images diye bir yer gelecek preloader_begonia.bin ve lk.img dosyalarını herhangi bir klasöre alın sonrasında bu dosyaları aşağıdaki verdiğim komutlar için fastboottan yazın eğer kurmadıysanız android 10 twrp kurun sonrasında system cache dalvik silin custom fw flashlayın hocam her neyse bu çok uzun oldu ben hemen bunun android 10 halini yazıp geliyorum
Hayır hocam direk benim toolu açın içinde zaten başta olduğu durumu soruyor telefonda sonrasında miflash başlatıyor tabi rar dosyasının içinden çıkardıktan sonra herhangi bir klasörü başka yere taşımadığınız sürece.Miflash tan flashlama işiniz bitip miflashı kapattığınızda tool da enter basarak ilerleyebilirsiniz ben denedim
Ben size tüm sürümler uyumlu preloader ve lk image göndereceğim. O zaman ayrım olmaz. Tek fark eden lk.img oluyor onu da gönderdiğim dosya ile çözeceğiz