Rehber Redmi Note 8 Pro için Tek Tuş CFW Rom Kurulumu

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Cfw uyumlu recovery kurmaya gerek var mı yoksa twrp yüklü olsa yeter mi cihazda
Hocam sonraki aşamalarda cfw rom kurduğumuz ve mevcut twrp miz android 9 normal olduğu için değiştiriyoruz bu yüzden evet gerek var ama rom kurulduktan sonra gerekli o

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Hocam sonraki aşamalarda cfw rom kurduğumuz ve mevcut twrp miz android 9 normal olduğu için değiştiriyoruz bu yüzden evet gerek var ama rom kurulduktan sonra gerekli o
Bende Android 10 var biz önce Android 9 yüklüyoruz önceki rehberdeki gibi ondan sonra sizin programı kullanıyoruz değil mi hocam yanlış anlamadım

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam sizde android 10 ne var?Miui,deodex,cfw rom?
Normalde cfw olmayan custom rom dan veya cfw romlar arası geçiş var ama hangisinde olursanız olun en sağlıklı yükleme fastboot ile oluyor biliyorsunuzdur hocam zaten.O yüzden böyle hazırladım.Sonraki bir versiyonda yukarıda bir hocama dediğim gibi android 9 için eu,global falan eklerim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarım eğer istiyorsanız android 9 (global,eu vs.)için başta seçenek yapayım hangi sürümdesiniz diye ona göre hard brick önlem kurulsun çünkü benim verdiğim tooldaki lk ve preloader endonezya için uyumlu

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Normalde cfw olmayan custom rom dan veya cfw romlar arası geçiş var ama hangisinde olursanız olun en sağlıklı yükleme fastboot ile oluyor biliyorsunuzdur hocam zaten.O yüzden böyle hazırladım.Sonraki bir versiyonda yukarıda bir hocama dediğim gibi android 9 için eu,global falan eklerim hocam

Hocalarım eğer istiyorsanız android 9 (global,eu vs.)için başta seçenek yapayım hangi sürümdesiniz diye ona göre hard brick önlem kurulsun çünkü benim verdiğim tooldaki lk ve preloader endonezya için uyumlu
Benim asıl merak ettiğim şey şu hocam Android 9 kurduktan sonra direkt sizin toolu mu açacağız

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam olduğunuz versiyonun fastboot halini bulun dizine çıkart yapın içine girdiğiniz zaman images diye bir yer gelecek preloader_begonia.bin ve lk.img dosyalarını herhangi bir klasöre alın sonrasında bu dosyaları aşağıdaki verdiğim komutlar için fastboottan yazın eğer kurmadıysanız android 10 twrp kurun sonrasında system cache dalvik silin custom fw flashlayın hocam her neyse bu çok uzun oldu ben hemen bunun android 10 halini yazıp geliyorum
Kod:
fastboot flash preloader preloader_begonia.bin 
fastboot flash lk lk.img         
fastboot flash lk2 lk.img

Benim asıl merak ettiğim şey şu hocam Android 9 kurduktan sonra direkt sizin toolu mu açacağız
Hayır hocam direk benim toolu açın içinde zaten başta olduğu durumu soruyor telefonda sonrasında miflash başlatıyor tabi rar dosyasının içinden çıkardıktan sonra herhangi bir klasörü başka yere taşımadığınız sürece.Miflash tan flashlama işiniz bitip miflashı kapattığınızda tool da enter basarak ilerleyebilirsiniz ben denedim

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
10 asamali degil aslinda twrp den sonra 2 dk suruyor kurmak isteyenler gozunu
Cfw uyumlu recovery kurmaya gerek var mı yoksa twrp yüklü olsa yeter mi cihazda
Hatırladığım kadariyla cwf romu kurduktan sonra cwf uyumlu twrp kurmak lazımdı. Tabi android 9 twrp ile işlemler yapılıyor öncesinde.

Ben sürüm farkettiren preloader görmedim.xda da paylasilan konuda global üzerinden cwf kurdum sorun olmadı. Ilginç geldi dediginiz.

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Ben size tüm sürümler uyumlu preloader ve lk image göndereceğim. O zaman ayrım olmaz. Tek fark eden lk.img oluyor onu da gönderdiğim dosya ile çözeceğiz

Üst Alt