Soru Redmi note 8 Pro hindistan miui11

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar. Hindistan rom kullanıyorum malum uygulamalar yuzunden. MIUI 11 için fastboot vs yayımlandı mi. Ya da ota üzerinden güncelleme paketi varmı tabi beta kullanıcıları olmayanlar için. Bana hala gelmedi MIUI 11 güncellemesi.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar global sürüm cihazda, hindistan romuna güncelleyiciden geçebiliyor muyuz? Miui11 olması şart değil, miui10 hindistana güncelleyici ile geçebiliyor muyuz? Kullandığım sürüm 10.4.2.0 PGGMIXM

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Arkadaşlar global sürüm cihazda, hindistan romuna güncelleyiciden geçebiliyor muyuz? Miui11 olması şart değil, miui10 hindistana güncelleyici ile geçebiliyor muyuz? Kullandığım sürüm 10.4.2.0 PGGMIXM
Kendi güncelleyicisinden yani OTA üzerinden diyorsan Hindistan romuna geçemezsin. OTA üzerinden bulunduğun sürümün güncellemesini alırsın

• Beğen
Tepkiler: K46
Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Kendi güncelleyicisinden yani OTA üzerinden diyorsan Hindistan romuna geçemezsin. OTA üzerinden bulunduğun sürümün güncellemesini alırsın
Nasıl geçebiliyoruz peki? Bootloader kilidini açıp flaşlayarak mı geçiyoruz?
Eğer öyle ise, Hindi romuna geçince bootloader sürekli açık mı kalıyor? Kapatmak isteyince brick mi oluyor?

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Nasıl geçebiliyoruz peki? Bootloader kilidini açıp flaşlayarak mı geçiyoruz?
Eğer öyle ise, Hindi romuna geçince bootloader sürekli açık mı kalıyor? Kapatmak isteyince brick mi oluyor?
Hocam, Hindistan fastboot romunu bilgisayarına indirip Mi Flash ile telefonuna yükleyebilirsin. BL kilidinin açık olması lazım. Ya da yine BL kilidinin açık olarak TWRP yükleyip telefonuına uyumlu (fastboot OLMAYAN) romu indirip TWRP üzerinden kurabilirsin. Her türlü BL kilidinin açık olması gerek. Daha sonra BL kilidini kapatabiliyorsun diye biliyorum emin OLMAMAKLA birilikte. Forumda bi araştırma yapabilirsin. Artı sırf mi uygulamaları için geçiş yapmak istiyorsan eğer. Sana önerim EU rom var paylaşıldı forumda. Ondan kurman. Çünkü Hindistan romda NFC çalışmıyor.

Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Hocam, Hindistan fastboot romunu bilgisayarına indirip Mi Flash ile telefonuna yükleyebilirsin. BL kilidinin açık olması lazım. Ya da yine BL kilidinin açık olarak TWRP yükleyip telefonuına uyumlu (fastboot OLMAYAN) romu indirip TWRP üzerinden kurabilirsin. Her türlü BL kilidinin açık olması gerek. Daha sonra BL kilidini kapatabiliyorsun diye biliyorum emin OLMAMAKLA birilikte. Forumda bi araştırma yapabilirsin. Artı sırf mi uygulamaları için geçiş yapmak istiyorsan eğer. Sana önerim EU rom var paylaşıldı forumda. Ondan kurman. Çünkü Hindistan romda NFC çalışmıyor.
Hint romuna Mi arama uygulaması ve görüşme kaydı özelliği için geçmek istiyorum malesef.
NFC çok da önemli değil benim için, BL kilidi açık kullanmak isemiyorum. Bazı uygulamalar BL kilidi açık olunca sürekli uyarı veriyor.
Aslında bir güncelleme ile xiaomi bu yanlıştan dönse, yada mi uygulamalarını apk olarak yüklenebilir hale getirse, isteyen kurabilse tüm sıkıntı bitecek.

Oyla:

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Hint romuna Mi arama uygulaması ve görüşme kaydı özelliği için geçmek istiyorum malesef.
NFC çok da önemli değil benim için, BL kilidi açık kullanmak isemiyorum. Bazı uygulamalar BL kilidi açık olunca sürekli uyarı veriyor.
Aslında bir güncelleme ile xiaomi bu yanlıştan dönse, yada mi uygulamalarını apk olarak yüklenebilir hale getirse, isteyen kurabilse tüm sıkıntı bitecek.
Bende aldığımdan beri bekledim. Belki gelir belki yaparlar vs diye ama maalesef. Kendi ayaklarına sıkmak gibi bişiy bu. Biz arayüzü dolayısıula seviyoruz telefonları. Saf android sevsem gider androidone 'lı cihaz alırdıl. Malesef böyle devam edecek gibi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: K46
Oyla:

K46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Bende aldığımdan beri bekledim. Belki gelir belki yaparlar vs diye ama maalesef. Kendi ayaklarına sıkmak gibi bişiy bu. Biz arayüzü dolayısıula seviyoruz telefonları. Saf android sevsem gider androidone 'lı cihaz alırdıl. Malesef böyle devam edecek gibi gözüküyor.
Miui arayüzü için aldığım telefonun en kritik kısımlarında stok android çıkınca şaşırdım doğrusu, Madem telefonun, telefon özelliğiyle ilgili kısımların tamamında stok android kullanacaksın, o zaman arayüzü MIUI demeyeceksin, miui bunun neresinde? Sadece ayarlar kısmında miui kalmış. Telefon saf android de olamamış, miui da olamamış, ortada kalmış saçma sapan birşey olmuş.

Oyla:
Üst Alt