Rom Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.3.0 PGGINXM

dgystyle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dgystyle
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
0
Herkese merhaba üstatlar sizlerden ricam bana lütfen sorularımı net cevaplarsanız note 8 proyu satın alacağım oldukça istekliyim bl kilidi açıp endonezya romunu kurduğum takdirde ;

1- Arama mesaj kişiler vs stock mi uygulaması oluyormu?

2- NFC çalışıyormu?

3- Arama kaydedici kullanılabiliyormu?

Bunlar oldukça önem arz etmekte benim için ayrıca herhangi bir eksisi mevcutmu endonezya romunun şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KadoReyz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kado
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Herkese merhaba üstatlar sizlerden ricam bana lütfen sorularımı net cevaplarsanız note 8 proyu satın alacağım oldukça istekliyim bl kilidi açıp endonezya romunu kurduğum takdirde ;

1- Arama mesaj kişiler vs stock mi uygulaması oluyormu?

2- NFC çalışıyormu?

3- Arama kaydedici kullanılabiliyormu?

Bunlar oldukça önem arz etmekte benim için ayrıca herhangi bir eksisi mevcutmu endonezya romunun şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfaları okuduysanız görmüşsünüzdür. Bedrettin Bey Endonezya ROMundan memnun. Bildiğim ve okuduğum kadarıyla 3 sorunun cevabı da evet.
Cuma gününü bekliyorum ki BL açılsın ve Endonezya ROMuna geçeyim. Sorunsuz geçersem konu açıp bilgi paylaşımı yapacağım.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Yeni Güncelleme ;

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Hindistan romu bügün kurdum ota üzerinden 11.0.4.0 güncellemesi geldi hayırlısı bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz güncelleyici menüsünde dosyayı göster bölümünü bulamadım ben yardımcı olabilirmisiniz?
11 yazısı üzerine bir kaç kere bas çıkar

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
endonezya rom en güzel istediklerinin hepsi var ben kurmak içi uğraşırken çok ta anlamam ama denedim şansımı cihaz bloke oldu forumun tamircisi ZENEX halletti tertemiz gönderdi cihaz şuan on numara oldu tam istediğim gibi ( zenex teşekkürler ) sadece telefon istanbul trabzon yaptı kargo ile ama hiç sorun değil saçma sapan yerlerde çözüm aramayın brick olmuşsa

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
İsterseniz önce twrp dosyasını indirip bilgisayara adb klasörünü oluşturun. Twrp ve adb driverlerı şuradan indirin [Pie] Redmi Note 8 Pro - Twrp 3.3.1-1104 Tek Tuş Yükleme Aracı
Ardından oradaki adımları takip ederek kurulumu yapın. Endonezya romu da şuradan indirin.
Burada önemli olan şu bootloader kilidi açmadan önce varsa cihazdaki parmak izi ve şifreleri kaldırın. Ayrıca twrp üzerinde önce wipe seçeneği-gelişmiş wipe ile hafıza kartı ve ota hariç ne varsa işaretleyip silin. (data, system, vendor, Cash vs.) aman hafıza kart seçeneğine dikkat. Zaten rom dosyamız oraya atılmış olacak.
Bu işlemlerden sonra geri dönerek twrp üzerinden install seçeneği ile ilgili rom dosyasını gösterip işlemi başlatın. Yükleme bitince wipe or Cash seçeneği ile artık temizleyip telefonu başlatın. Kurulum ekranında dil Türkçe ve bölge Türkiye olarak seçip gerekli kurulumu bitirin.
bedrettin abi endonezya rom kurduk redmi note8 pro gsm hatları çekmediği zaman wifi de kapanıyor sizde bu şekilde bir sorun varmı?! yada farkındamısın ? kapalı yerde iken gsm kapanınca wifide kapanıyor ne yaptımsa artık çözemedim.

alvinaone

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
17
hindistan romu kurulu hindistan cihazım var. imei attıracağım, imei attırdıktan sonra başka roma geçemiyorum sanırım. öncesinde hangi roma geçmemi önerirsiniz? otadan güncelleme almak istiyorum.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
hindistan romu kurulu hindistan cihazım var. imei attıracağım, imei attırdıktan sonra başka roma geçemiyorum sanırım. öncesinde hangi roma geçmemi önerirsiniz? otadan güncelleme almak istiyorum.
İmei repair sonrasında istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Bana daha gelmemiş ne hikmetse

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-04-14-55-13-976_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-03-04-14-55-13-976_com.android.updater.jpg
    153,5 KB · Görüntüleme: 11

korkutse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
korkut
Cihazım
mi9se
Konular
4
türkçe dil destegi varmı peki.? bu rom un
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 8 Pro MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.3.0 PGGINXM

Güncelleme yöntemleri:

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

SP Flash Tool

OTA indirme bağlantısı

Recovery indirme bağlantısı ;

Fastboot indirme bağlantısı;

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HİNT rom ların türkçe dil desteği varmı?

Üst Alt