Rom Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.3.0 PGGINXM

bheart05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 9 se
Konular
9
Bootloader acildiktan sonra Mi flash tool ile kurabilirsiniz. Endonazya romunu da kurabilirsiniz. Hindistan romdunda nfc yok çünkü bilginiz olsun.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tesekkur ederim..nfcye ihtiyacm yok..tesekkur ederim

bheart05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 9 se
Konular
9
yükledim sorunsuz..fakat root yapmadı..bir türlü

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
yükledim sorunsuz..fakat root yapmadı..bir türlü
Hocam forumdaki root konusundaki yönergeleri uygularsaniz olacaktır. Her işlemi acele etmeden yapın emin olun olacak.

bheart05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
mi 9 se
Konular
9
Hocam forumdaki root konusundaki yönergeleri uygularsaniz olacaktır. Her işlemi acele etmeden yapın emin olun olacak.

hocam 3 defa denedim..fast mode de recovery yüklüyorum fakat recoveryde normal geliyor..3 defa deenedim ayrı ayrı...geride nolur nolmaz diye vazgectim:)

veyselyldz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 8
Konular
19
Sürekli rom değiştirip duruyordum.Avrupa romu bazı uygulamalarda tutukluk yapıp programı kapatıyordu ve başlangıç ekranına atıyordu beni.En son fastboot rom linkinin geldiğini gördüm ve indirdim.Sonra Mi Flash Tool ile flashladım (eğer bu programlar flashlamak isterseniz lütfen ama lütfen "clean all" seçenğini işaretlediğinizden emin olun eğer " clean all and lock" seçeneğinde bırakırsanız telefonu kilitler ve brick olur.Program ilk açıldığında bu seçenek seçili olarak açılıyor.Lütfen programı ilk açtıoğınızda önce "clean all" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın ilk yapacağınız şey bu olsun(bu bahsettiğim seçenekler programın sağ en altında).Telefonu fastboota alıp romu MiFlash ile flashladım ve şu an romu kullanıyorum sorusu olan varsa henüz kuran yoksa ve şu çalışıyor mu bu çalışıyor mu diye sormak isteyen olursa beni etiketleyip sorabilir yartdımcı olmak isterim.

hatan_1883

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamit
Konular
1
Sürekli rom değiştirip duruyordum.Avrupa romu bazı uygulamalarda tutukluk yapıp programı kapatıyordu ve başlangıç ekranına atıyordu beni.En son fastboot rom linkinin geldiğini gördüm ve indirdim.Sonra Mi Flash Tool ile flashladım (eğer bu programlar flashlamak isterseniz lütfen ama lütfen "clean all" seçenğini işaretlediğinizden emin olun eğer " clean all and lock" seçeneğinde bırakırsanız telefonu kilitler ve brick olur.Program ilk açıldığında bu seçenek seçili olarak açılıyor.Lütfen programı ilk açtıoğınızda önce "clean all" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın ilk yapacağınız şey bu olsun(bu bahsettiğim seçenekler programın sağ en altında).Telefonu fastboota alıp romu MiFlash ile flashladım ve şu an romu kullanıyorum sorusu olan varsa henüz kuran yoksa ve şu çalışıyor mu bu çalışıyor mu diye sormak isteyen olursa beni etiketleyip sorabilir yartdımcı olmak isterim.
Ben clean and lock seçeneğinde flaşladım kazayla brik olmadı ama Bl kilidi için tekrar başvurdum.Hindistan romunda blutut kulaklıktan konuşunca çok kopmalar oluyor Eu romunda olmuyordu Bl kilidini açabilirsem endonezya rom kurucam

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 8 Pro MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.3.0 PGGINXM

Güncelleme yöntemleri:

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

SP Flash Tool

OTA indirme bağlantısı

Recovery indirme bağlantısı ;

Fastboot indirme bağlantısı;

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

kardeşim şu an bende MIUI v11 V11.0.3.0 PGGMIXM - Global rom yüklü sıfır cihaz bootloader kilidi aık ama twrp felan yüklü değil temiz yani. ama romdan memnun değilim hangi romu ve nasıl yükleme yapabilirim.

mikailaltn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail Altun
Cihazım
Red mi not 7
Konular
5
kardeşim şu an bende MIUI v11 V11.0.3.0 PGGMIXM - Global rom yüklü sıfır cihaz bootloader kilidi aık ama twrp felan yüklü değil temiz yani. ama romdan memnun değilim hangi romu ve nasıl yükleme yapabilirim.
Bu konuda bende yardım istiyorum. Endonezya romu stabil mi herhangi bir problemi var mı acaba ve arama sms uygulaması xiaomiye mi ait. O romu kuran biri bana detaylı yardımcı olursa sevinirim

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Bu konuda bende yardım istiyorum. Endonezya romu stabil mi herhangi bir problemi var mı acaba ve arama sms uygulaması xiaomiye mi ait. O romu kuran biri bana detaylı yardımcı olursa sevinirim
Ben yaklaşık 1 aydır Endonezya rom kullanıyorum (miui 11.0.2) Stabil ve xiaomi stok mesaj ve çağrı uygulaması var. Ben çok memnunum. Batarya süresi de arttı. (Wifi, mobil veri, bluetooth, konum sürekli açık ve sadece gece pil tasarrufu kullanıyorum. Genelde browser kullanımı, navigasyon ve mi fit açık.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam global rom üzerine twrp ile zip paketini kurup o şekilde de kullanabilirsiniz. İlla ki Hindistan veya Endonezya rom gerekmiyor cihazda twrp yüklü ise.

Üst Alt