Volte ve wowifi çalışıyor hocam. Bir tek ortam ekranını aktif edemedimHindistan da da volte vardır sanırım, çalışmaması için bir sebep yok gibi
Fastboot rom linki çıkmadığı için paylaşamadık, ayrıca arkadaşlar önemli hatırlatma cihaz mediatek işlemcili olduğu için MiFlash tool kullanılamaz sp Flash tool kullanılmalı.flash tool ile yüklediğinizi belirtmişsiniz. tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. flash tool ile fastboot romu yüklemesi yapılıyor diye biliyorum, konu sahibi arkadaş sadece ota ve recovery rom linki paylaşmış fastboot linki yok. yükleyen arkadaşlar flash tool ile ota mı yoksa recovery yazan linkte ki romumu flasladınız
Fastboot rom linki çıkmadığı için paylaşamadık, ayrıca arkadaşlar önemli hatırlatma cihaz mediatek işlemcili olduğu için MiFlash tool kullanılamaz sp Flash tool kullanılmalı.
Hayır hocam. SP Flash tool ile recovery rom flashlanamaz. Fastboot linkinin çıkmasını bekleyeceksinizteşekkürler. sp flash tool ile paylaştığınız recovery linkte ki romu flashlıyacağız değil mi
Hayır hocam. SP Flash tool ile recovery rom flashlanamaz. Fastboot linkinin çıkmasını bekleyeceksiniz
Recovery romunu twrp ile yükleyebilirsiniz fakat,iki kişi yüklediğini yazmış , bu arkadaşların nasıl yüklediğini merak ediyordum. ayrıca bende denedim, güncelleme menüsünden hata alıyorum, telefonumun boot kilidi açık ve root+twrp yüklü. paylaşım için teşekkürler