Portre de ne gibi sorun vardı?Bu arada portre modu sorununu çözmüşler konuya eklerseniz sevinirim![]()
Hocam donuyordu girince açılmıyordu mayıs ayından beri böyleydi internetten araştırdığım da bir çok kişide olduğunu görmüştümPortre de ne gibi sorun vardı?
Allah Allah. Hiç böyle bir srun yaşamadım da şaşırdım...Hocam donuyordu girince açılmıyordu mayıs ayından beri böyleydi internetten araştırdığım da bir çok kişide olduğunu görmüştüm
Her zaman ki gibi biraz dağıtıp geri dönüşlere bakacaklar. Abartı bir şey çıkmazsa 3 güne yeniden dağıtırlar...Sabah gelmişti yüklemedim geri çekilmiş![]()
Hocam by greeshen kullanıyordum temiz kurulum ile bu roma geçtim pubg mobil 60 fps desteği gitti böyle sorun yaşayan oldumu haberiniz varmıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Değişiklikler:
Optimizasyon: Artan sistem kararlılığı
Optimizasyon: Azaltılmış sistem gecikmesi
OTA Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Bağlantısı:
Eklenecektir...
Mi Flash Türkçe Sürüm:
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Ota yin indir ve güncelleme paketi olarak seçip yükle. Ben ayneno şekilde yaptım 12.0.3.0 dan 12.0.5.0 a guncelliyorArkadaşlar merhaba,
Bende global MIUI 12.0.3.0 sürümüne sahip redmi note 8 pro var. Root vs de yok tamamen orjinal yazılımında cihaz.
Direk OTA bağlantısı altındaki linkten indirip güncelleyici ile kurabilir miyim?Yoksa illa recovery bağlantısı altındakini mi indirip guncelleyiciden kurmam gerekiyor?Ve kurarsam herhnagi bir sıfırlanma vs söz konusu olur mu?