Rom Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı V12.0.5.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Benim cihaz suan 11.0.5 ve cihazım rootlü nasıl yapabilirim

SiyahBeyazresim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Pil performansı iğrenç güncellediğime pişman oldum valla. Geri dönebilirim her an bilgilerin gitmesine razıyım.
Hocam bende de tam tersi oldu dün akşam 21.30 da 95 olan şarjım normal ara ara kullanımlarla şuan 75 seviyesinde. Gayet iyileşme oldu

Citarolovers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Evren
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Hocam bende de tam tersi oldu dün akşam 21.30 da 95 olan şarjım normal ara ara kullanımlarla şuan 75 seviyesinde. Gayet iyileşme oldu

Ben şu an hiç memnun değilim. Galeride de kasmalar mevcut önceki sürümün hatası yok denecek kadar azdı. Biraz bu şekilde kullanacağım belki yazılım oturur yerine pil ömrü hiç hoşuma gitmedi şimdilik.

Pigsmurfs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sertac
Cihazım
Mi9t
Konular
0
twrp ile flasladım ancak sürekli miuı logosundan sonra main menüye atıyor bi türlü acamadım reboot yaptıgım halde sorun aynı sebebi nedir

Citarolovers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Evren
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Ben şu an hiç memnun değilim. Galeride de kasmalar mevcut önceki sürümün hatası yok denecek kadar azdı. Biraz bu şekilde kullanacağım belki yazılım oturur yerine pil ömrü hiç hoşuma gitmedi şimdilik.

Güncelliyorum. Yazılım oturmaya başladı. Pil yavaş yavaş eski performansıma kavuşuyor.

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Ben şu an hiç memnun değilim. Galeride de kasmalar mevcut önceki sürümün hatası yok denecek kadar azdı. Biraz bu şekilde kullanacağım belki yazılım oturur yerine pil ömrü hiç hoşuma gitmedi şimdilik.M

Güncelliyorum. Yazılım oturmaya başladı. Pil yavaş yavaş eski performansıma kavuşuyor.
Yazılım oturmaya başladı ne kardeşim ayakkabı mı bu? Pil istatistigini tutan dosyan şarj döngünden sonra oturdu.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Eski sürümlere oranla çok daha iyi bu ancak viper4andorid kullanamıyoruz. Viper için gerekli olan permissive modülünü kurunca güvenlik uygulaması sürekli çökme yapıyor.
Viper kullanmaktan vazgeçtim doğrusu o kadar da gerekli değildi. Roma gelecek olursak sistem çöplerini öyle bir temizledim ki Xiaomi görse takdir eder. Ne varsa sildim bomboş rom oldu. Şu anlık yağ gibi arayüz var umarım böyle devam edecek.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.

2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.

3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Değişiklikler:
Optimizasyon: Artan sistem kararlılığı
Optimizasyon: Azaltılmış sistem gecikmesi

OTA Bağlantısı:

Recovery Bağlantısı:

Fastboot Bağlantısı:
Eklenecektir...

Mi Flash Türkçe Sürüm:

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Hocam teşekkür ederiz, lakin fastboot rom ne zaman ekleyeceksiniz bilgilendirir misiniz? İyi günler dilerim.

Üst Alt