- Adım
- Kayra
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Meslek
- Bil.Tek.
- Konular
- 7
Kamerada sıkıntı yok.bu arada kamera çöp olmuş bilginize.
Kamerada sıkıntı yok.bu arada kamera çöp olmuş bilginize.
Benim cihaz suan 11.0.5 ve cihazım rootlü nasıl yapabilirim
Hocam bende de tam tersi oldu dün akşam 21.30 da 95 olan şarjım normal ara ara kullanımlarla şuan 75 seviyesinde. Gayet iyileşme olduPil performansı iğrenç güncellediğime pişman oldum valla. Geri dönebilirim her an bilgilerin gitmesine razıyım.
Hocam bende de tam tersi oldu dün akşam 21.30 da 95 olan şarjım normal ara ara kullanımlarla şuan 75 seviyesinde. Gayet iyileşme oldu
Ben şu an hiç memnun değilim. Galeride de kasmalar mevcut önceki sürümün hatası yok denecek kadar azdı. Biraz bu şekilde kullanacağım belki yazılım oturur yerine pil ömrü hiç hoşuma gitmedi şimdilik.
Ben şu an hiç memnun değilim. Galeride de kasmalar mevcut önceki sürümün hatası yok denecek kadar azdı. Biraz bu şekilde kullanacağım belki yazılım oturur yerine pil ömrü hiç hoşuma gitmedi şimdilik.M
Yazılım oturmaya başladı ne kardeşim ayakkabı mı bu? Pil istatistigini tutan dosyan şarj döngünden sonra oturdu.Güncelliyorum. Yazılım oturmaya başladı. Pil yavaş yavaş eski performansıma kavuşuyor.
Hocam teşekkür ederiz, lakin fastboot rom ne zaman ekleyeceksiniz bilgilendirir misiniz? İyi günler dilerim.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Değişiklikler:
Optimizasyon: Artan sistem kararlılığı
Optimizasyon: Azaltılmış sistem gecikmesi
OTA Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Bağlantısı:
Eklenecektir...
Mi Flash Türkçe Sürüm:
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Xiaomi ne zaman eklerse o zaman ekleyeceğimHocam teşekkür ederiz, lakin fastboot rom ne zaman ekleyeceksiniz bilgilendirir misiniz? İyi günler dilerim.