Rom Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı V12.0.5.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Yazılım oturmaya başladı ne kardeşim ayakkabı mı bu? Pil istatistigini tutan dosyan şarj döngünden sonra oturdu.
Galerisinde çok fazla öğe varsa bunların küçük resim önbelleği oluşuna kadar kasmalar yaşanabilir. Bir süre sonra bu önbellek dosyaları oluştukça galeri uygulaması daha hızlı açılmaya, çabuk tepki vermeye başlar.
Arkadaşın kullandığı yazılım oturmaya başladı ifadesi bir nevi doğrudur aslında.
Pil için de keza benzer durum söz konusu.

leonlight02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ihsan
Cihazım
MIUI 8.6
Konular
0
muhammed540 Hocam selamlar, bende şuan V12.0.3.0.QGGMIXM var, 0.5 OTA ne zaman gelir acaba ve de otada bende zipten kurma seçeneği yok neden acaba (global rom var)

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
güncelleme bölümündeki ekrandaki 12 yazan yere birkaç kere üstüste dokunun sonra 3 noktada açılacaktır o zip ile yükle seçeneği.

leonlight02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ihsan
Cihazım
MIUI 8.6
Konular
0
güncelleme bölümündeki ekrandaki 12 yazan yere birkaç kere üstüste dokunun sonra 3 noktada açılacaktır o zip ile yükle seçeneği.
Yaw çok sağolasın reis bea, OTA ile ilgili bilgin varmı uğraşmak istemiyorum kendim :D

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Yaw çok sağolasın reis bea, OTA ile ilgili bilgin varmı uğraşmak istemiyorum kendim :D
ne gibi bir bilgiden bahsettiğinizi anlamadım ama ota linkindekini indirip orada sistem güncellemeden üç nokta sonra güncelleme paketini seçin deyip inen dosyayı seçtikten sonra otomatik kurulum yapıcaktır cihaz

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
27
Dün tekrar verildi indirdim kurdum gerçekten cihaz daha dengeli çalışıyor pil daha güzel olmuş. Ama benim volte açık kapalı ayarı gitmiş. 4.5g de hep açık oluyor sağ üstte. Açıp kapatmaya gerek yok sanırım demişler :)

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Sürüm çok iyi dengeli ancak rootlu kullanımda sorunlar yaratıyor.
Miui arama ve mesajlaşma uygulaması çalışmadı. Güvenlik uygulaması sürekli çöktü sanırım güvenlik seviyesi arttırılmış.
Sanırım bana deodex yolu göründü yeniden.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Sürüm çok iyi dengeli ancak rootlu kullanımda sorunlar yaratıyor.
Miui arama ve mesajlaşma uygulaması çalışmadı. Güvenlik uygulaması sürekli çöktü sanırım güvenlik seviyesi arttırılmış.
Sanırım bana deodex yolu göründü yeniden.
Vazgeçtim sorunları çözüp kaldım.
Rootlu kullanacaklar için tavsiyelerimi yazayım
Bu sürümde miui arama ve mesajlaşma uygulaması hata veriyor rehberden birini seçip aramaya çalıştığınızda ve biri sizi aradığında sürekli çöküyor. Miui arama uygulaması flashlarsanız benim gibi tekrardan kurulum yapmak zorunda kalırsınız. Google uygulaması kullanacaksanız geçin.

Viper4android için permissive gerekmiyor. Permissive modülü kurarsanız güvenlik uygulaması çöküyor. Permissive olmadan buradaki yöntem ile dosyaları twrpden atarsanız viper sorunsuz çalışıyor. Rehber - ViPER4Android FX

Google Play store'da Netflix göremiyorsanız öncelikle magiskten Play store ve Google hizmetlerini hide yapıp daha sonra Google Play Store uygulamasının tüm verilerini temizleyin.
Daha sonra play store uygulamasını bir kere çalıştırıp sertifikalı değil yazısının görünmesini bekleyin. Yazı göründüyse buradaki üçüncü yöntem ile sertifikalı yapıp kullanabilirsiniz.

Kurulum sonrası twrpden Analytics, MiuiDaemon ve Global-MSA klasörlerini silmeyi unutmayın.

sugeda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
KADİR
Cihazım
POCOF2PRO8/256
Meslek
YÜKSEK LİSANS
Konular
0
Vazgeçtim sorunları çözüp kaldım.
Rootlu kullanacaklar için tavsiyelerimi yazayım
Bu sürümde miui arama ve mesajlaşma uygulaması hata veriyor rehberden birini seçip aramaya çalıştığınızda ve biri sizi aradığında sürekli çöküyor. Miui arama uygulaması flashlarsanız benim gibi tekrardan kurulum yapmak zorunda kalırsınız. Google uygulaması kullanacaksanız geçin.

Viper4android için permissive gerekmiyor. Permissive modülü kurarsanız güvenlik uygulaması çöküyor. Permissive olmadan buradaki yöntem ile dosyaları twrpden atarsanız viper sorunsuz çalışıyor. Rehber - ViPER4Android FX

Google Play store'da Netflix göremiyorsanız öncelikle magiskten Play store ve Google hizmetlerini hide yapıp daha sonra Google Play Store uygulamasının tüm verilerini temizleyin.
Daha sonra play store uygulamasını bir kere çalıştırıp sertifikalı değil yazısının görünmesini bekleyin. Yazı göründüyse buradaki üçüncü yöntem ile sertifikalı yapıp kullanabilirsiniz.

Kurulum sonrası twrpden Analytics, MiuiDaemon ve Global-MSA klasörlerini silmeyi unutmayın.
Neden bu "Analytics, MiuiDaemon ve Global-MSA" klasörlerini silmeniz gerekiyor. Ve twrp'den nasıl sileceğiz?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Neden bu "Analytics, MiuiDaemon ve Global-MSA" klasörlerini silmeniz gerekiyor. Ve twrp'den nasıl sileceğiz?
Arka planda sürekli çalışıp Xiaomi için veri topluyorlar ve telefondaki reklam hizmetlerini sağlıyorlar. Sistem klasöründe yer alıyor bunlar yeterli bilgiye sahip değilseniz tavsiye etmem hatalı bir işlem çökmeye sebep olur. Devre dışı bırakmak işe yaramıyor çünkü devre dışı bırakıldı gözüküp hala çalışmaya devam ediyor bu illet.

Üst Alt