Vazgeçtim sorunları çözüp kaldım.
Rootlu kullanacaklar için tavsiyelerimi yazayım
Bu sürümde miui arama ve mesajlaşma uygulaması hata veriyor rehberden birini seçip aramaya çalıştığınızda ve biri sizi aradığında sürekli çöküyor. Miui arama uygulaması flashlarsanız benim gibi tekrardan kurulum yapmak zorunda kalırsınız. Google uygulaması kullanacaksanız geçin.
Viper4android için permissive gerekmiyor. Permissive modülü kurarsanız güvenlik uygulaması çöküyor. Permissive olmadan buradaki yöntem ile dosyaları twrpden atarsanız viper sorunsuz çalışıyor.
Rehber - ViPER4Android FX
Google Play store'da Netflix göremiyorsanız öncelikle magiskten Play store ve Google hizmetlerini hide yapıp daha sonra Google Play Store uygulamasının tüm verilerini temizleyin.
Daha sonra play store uygulamasını bir kere çalıştırıp sertifikalı değil yazısının görünmesini bekleyin. Yazı göründüyse buradaki üçüncü yöntem ile sertifikalı yapıp kullanabilirsiniz.
Sorunun çözümü için birden fazla yöntem mevcut İlk olarak cihazınızdaki IMEI numarasını aşağıda yer alan bağlantıya girerek cihazınızı kayıt etmeniz gerekli. Sign in - Google Accounts Eğer IMEI numaranız ile kayot işlemi gerçekleşmezse bu durumda Google Service Framework (GSF) kodunu girmeniz...
forum.miuiturkiye.net
Kurulum sonrası twrpden Analytics, MiuiDaemon ve Global-MSA klasörlerini silmeyi unutmayın.