ben twrp ile geçiş yapıyorum recovery dosyasını indirip twrp den yüklüyorum sonra pc ile twrp yüklüyorum sistem açılıyor.Cfw romdayım. Resmi miui ye bilgisayar olmadan geçebilir miyim?
Cfw romdan geçişi sormuş siz sanırsam MIUI için diyorsunuzben twrp ile geçiş yapıyorum recovery dosyasını indirip twrp den yüklüyorum sonra pc ile twrp yüklüyorum sistem açılıyor.
ama android 10 dan 10 a geçiş yapıyorum sıkıntı olmuyor
hocam şöyle anlatayım cfw roma geçerken işte wipe falan yapıyoruz sonra india A10 cfw yüklüyorum sonra romu beğenmediysem tekrar miu geçiş yapabiliyorum mesela corvus,bliss,zenx,cesium romlarında by greeshen miu 12 veya global roma geçiş yaptım twrp ile bazen sistem açılmadı logo da kaldı sürekli yeniden başladı onuda pc den twrp yükledim sistem açılıyor sonra herhangi bir brick sorunu ile karşılaşmadımCfw romdan geçişi sormuş siz sanırsam MIUI 10 için diyorsunuz
Miui 12 kötü dağıtım ama 7-8 saat ekran almanız lazım en kötü.sorun varsa degerlerde hard reset çekin.Hocam bu güncelleme otomatik olarak geldi yaptım ama batarya performansı cok düştü sizlerde de öyle mi?
Biraz geç oldu ama Ilgın için çok teşekkürler hocam , biraz bekliyim dedim sonra kendisi geldi erken al i secince yüklendine gibi bir bilgiden bahsettiğinizi anlamadım ama ota linkindekini indirip orada sistem güncellemeden üç nokta sonra güncelleme paketini seçin deyip inen dosyayı seçtikten sonra otomatik kurulum yapıcaktır cihaz
Suan bu şekilde?Miui 12 kötü dağıtım ama 7-8 saat ekran almanız lazım en kötü.sorun varsa degerlerde hard reset çekin.
tema ismi alabilir miyim hocam saygılarSuan bu şekilde?