Rom Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı V12.0.5.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Arkadaşlar merhaba,
V12.0.5.0.QGGMIXM güncellemesini yükleyen oldu mu?
Bu güncellemede herhangi bir sıkıntı var mı?
Tşk
Ben Yükledim hocam deniyorum, sonuçları ileriki günlerde paylaşacağım.

Gribalenfeksiyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Evren
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
10
Telefonum rootlu hangi dosyayi indirmem lazim muhammed abi twrp uzerinden yuklemek icin

pckopat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
pckopat
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
8
Eski sürümlere oranla çok daha iyi bu ancak viper4andorid kullanamıyoruz. Viper için gerekli olan permissive modülünü kurunca güvenlik uygulaması sürekli çökme yapıyor.
Viper kullanmaktan vazgeçtim doğrusu o kadar da gerekli değildi. Roma gelecek olursak sistem çöplerini öyle bir temizledim ki Xiaomi görse takdir eder. Ne varsa sildim bomboş rom oldu. Şu anlık yağ gibi arayüz var umarım böyle devam edecek.
Hocam neleri sildiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.

2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.

3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Değişiklikler:
Optimizasyon: Artan sistem kararlılığı
Optimizasyon: Azaltılmış sistem gecikmesi

OTA Bağlantısı:

Recovery Bağlantısı:

Fastboot Bağlantısı:

Mi Flash Türkçe Sürüm:

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Elinize sağlık hocam

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam neleri sildiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize sağlık hocam
Yukarıda belirttiğim 3 uygulamaya ek bütün miui çöplerini sildim.
Güvenlik, Google uygulamaları, miui güvenlik servisleri, miui hesabı gibi bazı uygulamaları silmek sistem çökmesine sebep oluyor. Keşke liste yapsaydım diyorum şu an. Deneme yanılma ile yapabilirsiniz aslında sildiğiniz uygulamaları hafıza kartına kopyalayın önce çökme durumunda tekrar kurulumla uğraşmamak için. Mesela ben miui saat uygulamasını da silip saat klasörüne Google saat uygulamasının apksını atıyorum Google saat uygulaması kullanıyorum sistem uygulaması olarak.

pckopat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
pckopat
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
8
Yukarıda belirttiğim 3 uygulamaya ek bütün miui çöplerini sildim.
Güvenlik, Google uygulamaları, miui güvenlik servisleri, miui hesabı gibi bazı uygulamaları silmek sistem çökmesine sebep oluyor. Keşke liste yapsaydım diyorum şu an. Deneme yanılma ile yapabilirsiniz aslında sildiğiniz uygulamaları hafıza kartına kopyalayın önce çökme durumunda tekrar kurulumla uğraşmamak için. Mesela ben miui saat uygulamasını da silip saat klasörüne Google saat uygulamasının apksını atıyorum Google saat uygulaması kullanıyorum sistem uygulaması olarak.
Hocam peki galeri ve video uygulamalarında Samsung APK sini portlamadan kullanabilir miyiz? System klasorune otomatik entegre olabilecek biçimde ne yapabiliriz.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam peki galeri ve video uygulamalarında Samsung APK sini portlamadan kullanabilir miyiz? System klasorune otomatik entegre olabilecek biçimde ne yapabiliriz.
O mümkün değil. Samsung genelde başka cihazlarda kullanımı engelliyor. Portlama gerekli bunun için. Ben video oynatıcı olarak FX Player kullanıyorum video ölçeklendirmesinde çentikli ekrana göre seçenekler var çünkü

extralife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Extralife
Cihazım
Mi8 L 128G/6G
Meslek
Muhasebe
Konular
3
V12.0.5.0.QGGMIXM İnternet sorunu yaşayan varmı ?

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Bu güncellemeyi 5 gündür falan kullanıyorum pek bir sıkıntısını falan görmedim, sadece bazen uygulamalarda falan nadirde olsa hafif kasma olabiliyordu, kullandığım custom romlarda pek rastlamadım bu olaya, Pil olarak fena değil bu defa, dün 2 saat civarı whatsapp görüşmesi yaptım, ben kendim gereksiz gördüğüm uygulamalarını falanda sildim, lakin 2-3 hafta sonra sında custom romlara dönmeyi düşüneceğim çünkü ben özgür sistem kurmayı kullanmayı istiyorum, bize sunulanı değil. :D İyi günler dilerim hepinize

Üst Alt