Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
2. Gündeyim. Can sıkıcı kasmalar başladı. Chrome açılmıyor bazen. Beklemekte fayda varmış
bende de netflix kasmaya başladı. chrome kafayı yedi endonezya miui 11'e geçtim.

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Romu duzgun yuklemeyenler burda kotulemeye calisiyor, neden bahsettiginiz sorunlarin hicbiri bizde yok. ayni romu ayni sekilde yukluyoruz xiaomi bize bir ayricalik mi yapiyor acaba :)

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Romu duzgun yuklemeyenler burda kotulemeye calisiyor, neden bahsettiginiz sorunlarin hicbiri bizde yok. ayni romu ayni sekilde yukluyoruz xiaomi bize bir ayricalik mi yapiyor acaba :)
miflash ile miui 11 temiz kurulum yaptım. otadan gelen güncellemeyi yükledim. ardından cihazı sıfırlayıp herhangi bir yedekten veri almadan tertemiz kurdum sistemi. düzgün yüklemekten kastınız nedir? bir dahakine onu denemek isterim.

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Hocam sorun yoksa siz devam edin. Ben kişisel görüşümü paylaştım, kaldı ki çin betası da deneyen biri olarak bu sürümün tam oturmadığını söylüyorum:)

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
miflash ile miui 11 temiz kurulum yaptım. otadan gelen güncellemeyi yükledim. ardından cihazı sıfırlayıp herhangi bir yedekten veri almadan tertemiz kurdum sistemi. düzgün yüklemekten kastınız nedir? bir dahakine onu denemek isterim.
Hocam sizin yonteminizde bir sorun yok bizde bu sekilde yukledik ama ben burda yazilan sorunlarin hicbirini yasamiyorum romdan da oldukca memnunum, mutlaka baska bir sikinti vardir romla ilgili oldugunu dusunmuyorum

blackcemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
93
Romu ota aracılığıyla linkten yükledim arkadaşlar yüklendikten sonra cihaza Hard reset atıp telefonu sıfırdan kurdum herhangi bir kasma ve donma yok.

esqin44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eshqin
Cihazım
s2
Konular
7
Merhaba. Romu twrp ile kurdum. Hər şey guzel. Sonra root, magisk yüklədim. Adaway yukleyib restart etdim. Telefonu miui animasyonunda kaliyor. Açılmiyor. Sorum su ki Ben bu rolda reklam engelleyici kullana bilirmiyim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba. Romu twrp ile kurdum. Hər şey guzel. Sonra root, magisk yüklədim. Adaway yukleyib restart etdim. Telefonu miui animasyonunda kaliyor. Açılmiyor. Sorum su ki Ben bu rolda reklam engelleyici kullana bilirmiyim

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular