Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
cemturan forumda yaklaşık olarak 200 bin kişiyiz.
Düşünsenenize aynı soruyu 200 bin kişi sorsa ben kendim için bir kere sordum dese ne olur sizce ?
Her aklımıza geleni sormak yerine biraz araştırma yapsak,hem kendimiz için hem de forumdaki diğer kullanıcılar için daha iyi olacağı kanaatindeyim
haklısınız

baalzebuub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timuçin
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Beyler 11.0.5.0'dan manuel olarak 12.0.2.0'a geçtim ve kasmalar lagler var cihazda. BL vesaire açık değil sanırım onları da açmadan Stock Rom flashlanmıyor. En son paketi tekrar indirip kurayım teli sıfırlayayım dedim şu hatayı aldım. Yarın öbürgün gelecek olan düzeltilmiş/yamalanmış güncelleme bana da gelir mi yoksa geri çekilen güncelleme tekrar aynı versiyon numarasıyla mı gelir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-28-21-58-54-623_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-07-28-21-58-54-623_com.android.updater.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 55

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Beyler 11.0.5.0'dan manuel olarak 12.0.2.0'a geçtim ve kasmalar lagler var cihazda. BL vesaire açık değil sanırım onları da açmadan Stock Rom flashlanmıyor. En son paketi tekrar indirip kurayım teli sıfırlayayım dedim şu hatayı aldım. Yarın öbürgün gelecek olan düzeltilmiş/yamalanmış güncelleme bana da gelir mi yoksa geri çekilen güncelleme tekrar aynı versiyon numarasıyla mı gelir?
Konuda defalarca uyarıda bulundum. Henüz hazır değil diye.
Bazı arkadaşlar inatla inkar etse de sürüm sorunlu. Maalesef bir sonraki güncellemeye kadar böyle devam edeceksiniz ya da BL kilidi açacaksınız. Temiz kurulum 3 kere denedim sorun yeni animasyonlardan kaynaklı.
Yeni sürümü geldiği gibi otadan sorunsuz alırsınız.

baalzebuub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timuçin
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Konuda defalarca uyarıda bulundum. Henüz hazır değil diye.
Bazı arkadaşlar inatla inkar etse de sürüm sorunlu. Maalesef bir sonraki güncellemeye kadar böyle devam edeceksiniz ya da BL kilidi açacaksınız. Temiz kurulum 3 kere denedim sorun yeni animasyonlardan kaynaklı.
Yeni sürümü geldiği gibi otadan sorunsuz alırsınız.
Cevabınız teşekkürler hocam deneyim olarak çok farklı yorumlar görüyorum. XDA haricinde Türk kullanıcılarında sizin haricinizde kendime yakın deneyimi olan duymadım. Herkes şöyle güzel böyle iyi diyor ama stabil olmadıktan sonra ne fayda o özellikler. Pil performansı 11.0.5.0'e göre neredeyse %40 oranında düştü. Gün içerisinde ara ara şarja takıyorum ki ben %20-80 arası tutarım genelde bataryayı ömrünü daha uzun tutabilmek adına. Ben memnun değilim açıkcası umarım kısa sürede yamalarlar hataları. MIUI 12 sonrasında gelen özellikler stabil olursa rom balkaymak olur :D

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM
Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
-

NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Temmuz bitti hocam nerdeyse 1-2 ayı var
Bir önceki romdan wipe yapılmadan kurulur sadece
twrp'den format data yaparsam imei uçar mı arkadaşlar?yoksa direk install ile mi yüklemeliyim romu?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Cevabınız teşekkürler hocam deneyim olarak çok farklı yorumlar görüyorum. XDA haricinde Türk kullanıcılarında sizin haricinizde kendime yakın deneyimi olan duymadım. Herkes şöyle güzel böyle iyi diyor ama stabil olmadıktan sonra ne fayda o özellikler. Pil performansı 11.0.5.0'e göre neredeyse %40 oranında düştü. Gün içerisinde ara ara şarja takıyorum ki ben %20-80 arası tutarım genelde bataryayı ömrünü daha uzun tutabilmek adına. Ben memnun değilim açıkcası umarım kısa sürede yamalarlar hataları. MIUI 12 sonrasında gelen özellikler stabil olursa rom balkaymak olur :D
Yeni kontrol merkezini beğendi herkes o açıdan toz konduramıyorlar ancak uzun sayfalı bir uygulamaya girip hızlıca aşağı yukarı hareket etmeye çalıştığın anda lag başlıyor hepsi böyle.
Ben de tam anlamıyla stabil sürümü bekliyorum.
Umarım kısa sürede gelecektir.

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Bugları report edin yükleyen arkadaşlar zaten bugları görmek için xiaomi belirli sayıda kullanıcıya ota ile gönderiyor bu güncellemeyi

dgsdmrbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
doğuş
Cihazım
iphone 6
Konular
4
Kasma vs yoksa ben de yükleyeceğim. kullananlar yeşillendirebilir mi?
Hocam bence yüklemeyin. Garip bir ağırlık var gibi telefonda bazı yerlerde aşırı kasmalar oluyor. Sıfır kurulum yaptım ona rağmen böyle bende batarya olarak eski sürümden farksız gibi hatta uzun zaman sonra ilk defa 10 saat üstüne çıkardı beni.

Babayegaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Babayegaa
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Hocam bence yüklemeyin. Garip bir ağırlık var gibi telefonda bazı yerlerde aşırı kasmalar oluyor. Sıfır kurulum yaptım ona rağmen böyle bende batarya olarak eski sürümden farksız gibi hatta uzun zaman sonra ilk defa 10 saat üstüne çıkardı beni.
Ya güncelleme 3 gün önce gözüküyor du birden kayboldu yapamadım nedenini bilen varmı ne zaman tekrar gelir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
2. Gündeyim. Can sıkıcı kasmalar başladı. Chrome açılmıyor bazen. Beklemekte fayda varmış

Üst Alt