Rom Redmi Note 8 Pro Global Kararlı V12.0.2.0.QGGMIXM İndirme Bağlantısı

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Nova nın şarj ve bildirim sorunu yoksa kurayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova launcher ve nova launcher prime var hangisi kurulu?
Ben prime versiyon kullanıyorum zamanında paraya kıyıp almıştım 5 sene falan oldu herhalde alalı. Hiçbir sorun yok çok fazla özelleştirme seçeneği var kafanıza göre ayarlarsanız akıyor resmen.

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
Ben prime versiyon kullanıyorum zamanında paraya kıyıp almıştım 5 sene falan oldu herhalde alalı. Hiçbir sorun yok çok fazla özelleştirme seçeneği var kafanıza göre ayarlarsanız akıyor resmen.
Teşekkür ederim cihazınız note8pro dimi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Teşekkür ederim cihazınız note8pro dimi
Evet hocam.

Merhabalar sorununuz için çözümü anlatıyorum. Google play store üzerinden Activity launcher uygulamasını indirin.Uygulama içerisinden ekran görüntülerinde ki adımları takıp ederseniz kullanmak istediğiniz super wallpaper özelliğini sorunsuz kullanabileceksiniz.İyi forumlar.
Çok iyi bir anlatım olmuş sorunsuz kullanılıyor aslında Note 8 Pro için yok diyenler biraz fazla önyargılı kalmış. Bunun için bir konu açsanız faydalı olabilir.

Son düzenleme:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
güncelleme geri mi çekildi

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Betada olan 3 parmak ekran görüntüsü mevcut değil sanırım :(

güncelleme geri mi çekildi
Android sürümünüze göre olan versiyonu indirip miui11 simgesine 7-8 kez tıklayıp sağ üst üç noktadan güncelleme paketi seç diyip güncelleyebilirsini

Sevban06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sevban
Cihazım
Xiaomi a2 lite
Konular
2
Tuş kilitliyken ekranı açınca fotoğraf ileri geri yapıyor ios animasyonuna benzetmeye çalışmışlar ama duvar kağıtlarinda sıkıntı yapıyor nasıl düzeltilir bilen var mı ?

Meco1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Dün güncelledim, global kullanıyorum. Akışkan değil geçişlerde zorlandığı bariz belli oluyor, bir iki güncellemeyle düzelteceklerini düşünüyorum.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Ben de bu sürümü yükledim de sanki biraz takılmalar var tam ekran hareketlerinde,bana ağır geldi yani.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Kasma, donma veya pilde hızlı düşüş yaşayan hocalarım temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Temiz kurulum nedir? Neden yapılmalıdır?

Özellikle ROM değişikliklerinde ve cihazlarınızda yaşadığınız sorunlarda genellikle ilk tavsiye temiz kurulum yapılmasıdır. Temiz kurulum tavsiyesinin birden fazla nedeni bulunmaktadır. Bir önceki romdan arta kalan dosyaların yeni romunuzla uyumlu olmaması nedeniyle alınabilecek hatalar, cihazınızda sonradan yüklediğiniz uygulamaların yaratabileceği sıkıntılar, yapmış olduğunuz sistemsel değişikliklerin mevcut sisteminizle yaratabileceği uyum sorunları vb. pek çok sorunun çözümü temiz kurulumdur. Bu kuruluma temiz dememizin nedeni cihazınızda yer alan tüm verileri temizleyecek olmasıdır. Yani temiz kurulum öncesinde mutlaka kapsamlı bir yedek almanız ya da verilerinizin tamamından vazgeçmiş olmanız gerekmektedir.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
Kasma, donma veya pilde hızlı düşüş yaşayan hocalarım temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.

Temiz kurulum nedir? Neden yapılmalıdır?

Özellikle ROM değişikliklerinde ve cihazlarınızda yaşadığınız sorunlarda genellikle ilk tavsiye temiz kurulum yapılmasıdır. Temiz kurulum tavsiyesinin birden fazla nedeni bulunmaktadır. Bir önceki romdan arta kalan dosyaların yeni romunuzla uyumlu olmaması nedeniyle alınabilecek hatalar, cihazınızda sonradan yüklediğiniz uygulamaların yaratabileceği sıkıntılar, yapmış olduğunuz sistemsel değişikliklerin mevcut sisteminizle yaratabileceği uyum sorunları vb. pek çok sorunun çözümü temiz kurulumdur. Bu kuruluma temiz dememizin nedeni cihazınızda yer alan tüm verileri temizleyecek olmasıdır. Yani temiz kurulum öncesinde mutlaka kapsamlı bir yedek almanız ya da verilerinizin tamamından vazgeçmiş olmanız gerekmektedir.

Temiz kurulum yapıyorum hocam şimdi.

Temiz kurulum yapıyorum hocam şimdi.
Biraz daha iyi oldu :) tavsiye ederim takılma yaşayan arkadaşlara.

Son düzenleme:
Üst Alt