- Adım
- Sergen
- Cihazım
- mi9se
- Konular
- 27
Bunu bilen kimse yok mu?Güncelledim ama ana ekrandaki ios havası animasyonları kapatmıyorum
Bunu bilen kimse yok mu?Güncelledim ama ana ekrandaki ios havası animasyonları kapatmıyorum
Sırasıyla adımları takip ederseniz sorun çözülecektir. İyi forumlar.Bunu bilen kimse yok mu?
Yaptım ama değişen birşey olmadı. Orayı açıp kapatmak birşeyi değiştirmiyor bende. Ayarlar mesela dönerek gidiyor geriyeSırasıyla adımları takip ederseniz sorun çözülecektir. İyi forumlar.
Ayarlar/Ek Ayarlar/Erişilebilirlik/Animasyonları Kaldır yolunu deneyin bir de.Yaptım ama değişen birşey olmadı. Orayı açıp kapatmak birşeyi değiştirmiyor bende. Ayarlar mesela dönerek gidiyor geriye
Evet o azaltıyor ama mıuı 11 deki gibi komple kapatmıyor. Yinede ios gibi gidiyor yerine. O da sanki kasıntı yapıyor gibi geldiAyarlar/Ek Ayarlar/Erişilebilirlik/Animasyonları Kaldır yolunu deneyin bir de.
Bu sürümde animasyon kontrolleri sıkıntılı Geliştirici seçeneklerinden kapattığım halde animasyon gördüm ben buradan kapatınca azaldı.
Poco başlatıcı kursak bir sorun olur mu acaba? Kendi sistem başlatıcı yerine kullansak pili falan sömürür mü?Evet o azaltıyor ama mıuı 11 deki gibi komple kapatmıyor. Yinede ios gibi gidiyor yerine. O da sanki kasıntı yapıyor gibi geldi
Aksine isabet olur.Evet o azaltıyor ama mıuı 11 deki gibi komple kapatmıyor. Yinede ios gibi gidiyor yerine. O da sanki kasıntı yapıyor gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Poco başlatıcı kursak bir sorun olur mu acaba? Kendi sistem başlatıcı yerine kullansak pili falan sömürür mü?
Nova nın şarj ve bildirim sorunu yoksa kurayımAksine isabet olur.
Ben Nova launcher kullanıyorum mesela çok daha iyi.
Nova launcher ve nova launcher prime var hangisi kurulu?Nova nın şarj ve bildirim sorunu yoksa kurayım