bootloader kilidini açın cihazın , global sürüme veya avrupa sürümüne geçin.Herkese merhaba, ben dün note 8 pro aldım kayıtlı cihaz. Netflix açmak istediğimde bu cihazınız için uygun değil dedi. bir kaç araştırmadan sonra 11.0.3 üzeri olması gerekliymiş sürüm. Benim sürüm resimde görüldüğü üzere 11.0.2.0 global ama qggIDxm kodu da yazıyor bu da endonezya oluyormuş galiba. güncelleme de görünmüyor ayarlardan baktığım zaman. inanın ne yapacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. bilgisayar işlerine kafam basar biraz. hangi sayfadaki işlemleri takip etmem lazım ve bu işlemlerden sonra yapılan imei kaydı silinir mi? Teşekkürler yardım için.
Ayarlardan Bölgeyi Hindistan yapıp getapps uygulamasından indirip kullanabilirsinizHerkese merhaba, ben dün note 8 pro aldım kayıtlı cihaz. Netflix açmak istediğimde bu cihazınız için uygun değil dedi. bir kaç araştırmadan sonra 11.0.3 üzeri olması gerekliymiş sürüm. Benim sürüm resimde görüldüğü üzere 11.0.2.0 global ama qggIDxm kodu da yazıyor bu da endonezya oluyormuş galiba. güncelleme de görünmüyor ayarlardan baktığım zaman. inanın ne yapacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. bilgisayar işlerine kafam basar biraz. hangi sayfadaki işlemleri takip etmem lazım ve bu işlemlerden sonra yapılan imei kaydı silinir mi? Teşekkürler yardım için.
Cihaza imei atılmamış ise ota dosyasıni indirin veBende şuan Android 9 hindistan kararlı rom yüklü hocam. Bu sürüme nasıl geçebilirim hocam acaba?
Ota ya düştü mü mıuı12 note8pro için normal garantili bir kullanıcı için.Cihaza imei atılmamış ise ota dosyasıni indirin ve
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.