- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 14
EEA romdayim sıkıntı yokMobil veride sorun yaşayan var mı ?
EEA romdayim sıkıntı yokMobil veride sorun yaşayan var mı ?
Hep wifi ye bağlı cihaz güncellediğimden beri ama bugün mobil veriye geçmem gerekti biraz sorunlu gibi geldi operatör kaynaklı da olabilir.EEA romdayim sıkıntı yok
BL kilidi açık değilse fastboottan rom kuramıyor muyuz hocam? Deneyecektimde BL kilidi açık değil.Bi kac sayfa geride fastboot linki paylastilar BL kilidi aciksa miflashtan fastboot ile temiz kurulum yapabilirsin.Ben oyle yaptim hic sikinti yok suan
BL kilidi açık değilse fastboottan rom kuramıyor muyuz hocam? Deneyecektimde BL kilidi açık değil.
Kurmayı denedim olmadı hocam 360 saat bekleme süresi verdi direk açmak mümkün mü?BL Acılmadan fastboot mode ile rom kuramazsınız.
Kurmayı denedim olmadı hocam 360 saat bekleme süresi verdi direk açmak mümkün mü?
Nasıl ve nereden güncellediniz hocam globale mi geldi bu?Bugün MİUİ 12.5.2 Güncellemesi geldi geldiği gibi yaptım fakat Kapama Menüsü, Gizlilik Koruması hala aynı ve Süper Duvar Kağıtları Gelmemiş
Evet Hocam Ayarlara Girdim Bi Baktım Güncelle YazıyorNasıl ve nereden güncellediniz hocam globale mi geldi bu?