MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

BurakCakar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Çakar
Cihazım
M1906G7G
Konular
20
Çok merak ediyorum global için V12.5.2.0 ne zaman gelir ve şuanki sorunların kaçta kaçı çözülür tahmini olarak?

baalzebuub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Timuçin
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Arkadaşlar biraz dolandım ancak benim sorunumu yaşayan oldu mu göremedim de 12.5 güncellemesi sonrası telefon gelen aramalara çok geç yanıy veriyor. Hatta bazen telefon çalsa dahi ekrana düşmüyor kimin aradığını göremiyorum. OTA yoluyla güncellemeyi beklemediğim için açıkcası pişman oldum yahu :/

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Çok merak ediyorum global için V12.5.2.0 ne zaman gelir ve şuanki sorunların kaçta kaçı çözülür tahmini olarak?

Cevap veriyorum ; 0 :D Çok büyük bir problem olmadıkça gelecek güncellemeler sadece android güvenlik yapaması olacaktır.

sterman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim bir sorum olacaktı. Miui 12.5'e geçtikten sonra bir takım sıkıntılar yaşamaya başladım. O yüzden eski sürümlere geri dönmek istiyorum. Bl kilidi kapalı şekilde bunu dosyayı ayarlardan yükleyerek yapabilir miyim?

BurakCakar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Çakar
Cihazım
M1906G7G
Konular
20
Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim bir sorum olacaktı. Miui 12.5'e geçtikten sonra bir takım sıkıntılar yaşamaya başladım. O yüzden eski sürümlere geri dönmek istiyorum. Bl kilidi kapalı şekilde bunu dosyayı ayarlardan yükleyerek yapabilir miyim?
Bu güncelleme ile güncelleme ekranı değişti hocam artık dosyadan yükleyemiyoruz diye biliyorum.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Geri dönüş bu şekilde mümkün değil. Bootloader açtıktan sonra mi flash ile kurmanız gerekir.
Bu güncelleme ile güncelleme ekranı değişti hocam artık dosyadan yükleyemiyoruz diye biliyorum.

Evet, iki farklı güncelleme ekranı mevcut. Bir öncekini görmek için ayarlarından masa üstüne ekle seçeneğini kullanınca eskiside kalıyor.

exen1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xaomi mi4 lt
Konular
7
Geri dönüş bu şekilde mümkün değil. Bootloader açtıktan sonra mi flash ile kurmanız gerekir.

Evet, iki farklı güncelleme ekranı mevcut. Bir öncekini görmek için ayarlarından masa üstüne ekle seçeneğini kullanınca eskiside kalıyor.
Eski güncelleme ayarını bulamadım yardımcı olur musunuz

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Eski güncelleme ayarını bulamadım yardımcı olur musunuz

Hocam, miui12 de iken güncelleyiciyi ana ekrana kısayol oluştur seçili ise güncelledikten sonra eski stile erişim sağlayabiliyorum. Onu yapmadan miui12.5 a geçtim, şuan henüz o kısayolu bulamadım.

Üst Alt