- Adım
- Kayra
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Meslek
- Bil.Tek.
- Konular
- 7
Bu şekilde yaparak mı çözdünüz?teşekkürler sorunum çözüldü
Bu şekilde yaparak mı çözdünüz?teşekkürler sorunum çözüldü
Arşivlenmiş bölümünden `sohbetleri arşivde tut `seçeneğini kapattım , yeni mesaj geldiğinde arşivden çıkıp normal sohbetler kısmına geçiyorBu şekilde yaparak mı çözdünüz?
Çok merak ediyorum global için V12.5.2.0 ne zaman gelir ve şuanki sorunların kaçta kaçı çözülür tahmini olarak?
Bu güncelleme ile güncelleme ekranı değişti hocam artık dosyadan yükleyemiyoruz diye biliyorum.Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim bir sorum olacaktı. Miui 12.5'e geçtikten sonra bir takım sıkıntılar yaşamaya başladım. O yüzden eski sürümlere geri dönmek istiyorum. Bl kilidi kapalı şekilde bunu dosyayı ayarlardan yükleyerek yapabilir miyim?
Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim bir sorum olacaktı. Miui 12.5'e geçtikten sonra bir takım sıkıntılar yaşamaya başladım. O yüzden eski sürümlere geri dönmek istiyorum. Bl kilidi kapalı şekilde bunu dosyayı ayarlardan yükleyerek yapabilir miyim?
Bu güncelleme ile güncelleme ekranı değişti hocam artık dosyadan yükleyemiyoruz diye biliyorum.
Eski güncelleme ayarını bulamadım yardımcı olur musunuzGeri dönüş bu şekilde mümkün değil. Bootloader açtıktan sonra mi flash ile kurmanız gerekir.
Evet, iki farklı güncelleme ekranı mevcut. Bir öncekini görmek için ayarlarından masa üstüne ekle seçeneğini kullanınca eskiside kalıyor.
Eski güncelleme ayarını bulamadım yardımcı olur musunuz