MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

BurakCakar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Çakar
Cihazım
M1906G7G
Konular
20
Bana daha şimdi geldi güncelleme birkaç gün öncesinden kurup kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi, öncelikle cihaz gerçekten hafifleşmiş mi yani ram kullanımı açısından bi küçülme var mı, pil kullanımı Miui 12'ye kıyasla nasıl, Android 11'deki yenilikler neler?

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
Arkadaşlar recovery üzerinden kursam root yapmak,room atmak ya da bl kilidinin açık olması şart mı?ve yüklerken telefon sıfırlanıyor mu?

Acil yardımınızı bekliyorum.

FU20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Member
Cihazım
RN8P
Konular
12
Arkadaşlar recovery üzerinden kursam root yapmak,room atmak ya da bl kilidinin açık olması şart mı?ve yüklerken telefon sıfırlanıyor mu?

Acil yardımınızı bekliyorum.
Güncelleyici uygulamasından yükleyin. Kurulumu hazırlayıp, recovery üzerinden yükleme yapıyor. Benim bilgilerim silinmedi ancak temiz bir kurulum için, böyle büyük güncellemelerin ardından mutlaka fabrika ayarlarına sıfırlamanızı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana daha şimdi geldi güncelleme birkaç gün öncesinden kurup kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi, öncelikle cihaz gerçekten hafifleşmiş mi yani ram kullanımı açısından bi küçülme var mı, pil kullanımı Miui 12'ye kıyasla nasıl, Android 11'deki yenilikler neler?
İyileştirmeler gördüm ama çok büyük bir fark yok. Güvenlik için her zaman en güncel sürümü kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Yenilikler için araştırma yapabilirsiniz.

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
Güncelleyici uygulamasından yükleyin. Kurulumu hazırlayıp, recovery üzerinden yükleme yapıyor. Benim bilgilerim silinmedi ancak temiz bir kurulum için, böyle büyük güncellemelerin ardından mutlaka fabrika ayarlarına sıfırlamanızı tavsiye ederim.

İyileştirmeler gördüm ama çok büyük bir fark yok. Güvenlik için her zaman en güncel sürümü kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Yenilikler için araştırma yapabilirsiniz.
Hocam harf format bölümünden mi güncelleme yapacağım.linki indirip ayarlar güncelleştirmeler bölümünden yapamaz mıyım

umutap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut APAYDIN
Cihazım
note 8 pro
Meslek
mühendis
Konular
0
Merhaba,
12.5.1 i kurdum sorun yaşamadım, pilide aynı gidiyor. Ancak kurulum sonrası stock recovery ye geri döndü, 6 çeşit twrp denedim, stock olanı değiştirince telefon açılmıyor logoda kalıyor.

FU20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Member
Cihazım
RN8P
Konular
12
Hocam harf format bölümünden mi güncelleme yapacağım.linki indirip ayarlar güncelleştirmeler bölümünden yapamaz mıyım
Evet. Oradan yapın.

Merhaba,
12.5.1 i kurdum sorun yaşamadım, pilide aynı gidiyor. Ancak kurulum sonrası stock recovery ye geri döndü, 6 çeşit twrp denedim, stock olanı değiştirince telefon açılmıyor logoda kalıyor.
Patch system verify yapmanız gerekiyor. Bu
Konudaki kurulum adımlarını takip edin: MIUI 12.5 - Redmi Note 8 Pro - Çin Kararlı Rom V12.5.1.0.RGGCNXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
imei repairli olup güncelleme yapan var mı? herhangi bir sorun oldu mu? teekkürler.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba,

Magis kurup rootlamassanız twrp gider. Ki gitsin, ben stok recovery ile kullanıyorum, güncelleme alıp kullanabilirsiniz. Ek olarak sistem verifity aktif etmelisiniz.

erenk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
Güncellemeyi bekledim. Öğlen ulaştı ve kurdum. Imei kaybolmadı. Daha önce yaşadığım glitchler çözülmüş. Cihaz daha atik hale gelmiş. Ana ekrana dönerken, uygulama kapatırken vs. duvar kağıdına basit bir yakınlaşıp uzaklaşma animasyonu eklenmiş. Kontrol merkezinde ufak dokunuşlar var. Spotify bildirim çubuğu player'ına tıklayınca oluşan donma ve bekletme sorunu çözülmüş.

Cihazın yazılımsal olarak daha da olgunlaştığı, iddialı işlemcinin aslında vermesi gereken stabiliteye daha da yaklaştığı veya ulaştığı (zamanla göreceğiz), kaporta altındaki tamiratın kullanıma direkt etki ettiği güzel bir güncelleme olmuş. Ben memnun kaldım.

Üst Alt