MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

burakkolutek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
red mi note 8
Konular
7
Evet imkansız, eğer pc ve imei numarası varsa internetten anlatimlara dikkatlice bakip yapabilirsiniz ama bu işlerden anlıyor olmanız kolaylık sağlar.uzak

Evet imkansız, eğer pc ve imei numarası varsa internetten anlatimlara dikkatlice bakip yapabilirsiniz ama bu işlerden anlıyor olmanız kolaylık sağlar.
Size teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. Yarim ımeı tamiri yapılan yere götüreceğim mecburen

erenk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
Manuel yapmayıp güncelleme ulaştıktan sonra yapsak da IMEI kaybolur mu? Uğraştırmaz, masraf çıkarmaz umarım.

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Cihazda pil tüketimi artmaya başladı. İlk günlerde pil çok iyi gitti kullanım senaryosunda değişiklik yok fakat pil çok gitmeye başladı

FU20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Member
Cihazım
RN8P
Konular
12
Ekran süresi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Size teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. Yarim ımeı tamiri yapılan yere götüreceğim mecburen

İmeiye gerek yok sebeke var diyosunuz arama yapiyorum diyorsunuz demek ki imei gitmedi.Eski sürüme geri dönün.

Guncelleme otadan gelmeden dışardan indirip yapmayın demek ki daha size gelmedi ulaşmadı.Bizim milletimiz çok sabırsız degişen bisey de yok miui12.5 da.Burda bi cok kisi guncelleme geldi sonra geri cekildi dedi demek ki hataları var geri cektiler,ama bizim sabirsiz insanimiz aninda indirip yukluyor.

Not : Lafım size değil

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
İmeiye gerek yok sebeke var diyosunuz arama yapiyorum diyorsunuz demek ki imei gitmedi.Eski sürüme geri dönün.

Guncelleme otadan gelmeden dışardan indirip yapmayın demek ki daha size gelmedi ulaşmadı.Bizim milletimiz çok sabırsız degişen bisey de yok miui12.5 da.Burda bi cok kisi guncelleme geldi sonra geri cekildi dedi demek ki hataları var geri cektiler,ama bizim sabirsiz insanimiz aninda indirip yukluyor.

Not : Lafım size değil
Hocam ben recoveryden indireceğim de bl kilidi açık olması şart mi

Üst Alt