MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Bende böyle bir sorun yok 2 aydır kullanıyorum.
2 aydır bende MIUI 12 deyim. Animasyon geçişleri vs rezil durumda. Az önce mecburen MIUI 11 döndüm yine. Ki tüm romları da deneyen birisiyim. 12 yi de Çin betalarından beridir deniyorum, üstüne beta tester denemesinde idim, kararlı olan MIUI 12 lerin de hepsini denedim. Hem cihaz arama esnasında problemler yaşıyor hem de animasyonlar bence rezil yavaş. MIUI 11 deki kusursuz akış yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 aydır bende MIUI 12 deyim. Animasyon geçişleri vs rezil durumda. Az önce mecburen MIUI 11 döndüm yine. Ki tüm romları da deneyen birisiyim. 12 yi de Çin betalarından beridir deniyorum, üstüne beta tester denemesinde idim, kararlı olan MIUI 12 lerin de hepsini denedim. Hem cihaz arama esnasında problemler yaşıyor hem de animasyonlar bence rezil yavaş. MIUI 11 deki kusursuz akış yok.
He animasyon hızlarını geliştirici seçeneklerinden 0.5 yapmayı dahi denedim. Yine kötü...

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He animasyon hızlarını geliştirici seçeneklerinden 0.5 yapmayı dahi denedim. Yine kötü...
Yok valla evimizde 2 tane rn8 pro var birisi çin model diğeri de global model ben özellikle miui arama için Endonezya kurdum hiçbir sıkıntı yok iki cihazda da

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
1 gündür romu kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok. Telefon açıldığı zamanki kasma dışında bir kasma olmuyor

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
1 gündür romu kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok. Telefon açıldığı zamanki kasma dışında bir kasma olmuyor
Cihazı tam ekran hareketleri ile mi kullanıyorsunuz yoksa sanal tuşlarla mı?

Beratyldrm25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Müdür
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Deneyen var mı demonslayer kerneli
Şuan kullanıyorum sistem daha akıcı oldu gibi geldi bana

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Deneyen var mı demonslayer kerneli
Şuan kullanıyorum sistem daha akıcı oldu gibi geldi bana
Pil doğal olarak daha fazla gidecektir aklınızda bulunsun

Üst Alt