Yardım Redmi Note 8 Pro Ekranda Beyaz Çizgi ve Kamerada Bazen Netleme Sıkıntısı

mehmetunslgs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.4.5.0 KARARLI
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 8 Pro Kullanıyorum ve kullanırken rahatsız edecek sekılde beyaz cızgı cıkıp gıdıyor sorunu halen cozemedım teknık servıse goturdum sorun bulamadık dedıler bana bende cesıtlı yerlede sıkayet oluşturdum ve onun sonucunda bana gerı donus yaptılar cumartesı benı cagırdılar kontrol ıcın herkeste olan sorunmus bu okudugum yazılarda goruyorum
acaba yazılımsalmı dıye dusundum xiomi Türkiye Bana twıtırdan yazdı son guncel yazılımlarınızı kontrol edınız bu son yama ıle duzeltıldı olumlu gerı donusler alıyoruz dıyorlar ama bu olumlu gerı donus yapan arkadaslara guncelleme yaması nasıl geldıde bıze daha gelmedı onuda cozemedım.aynı zamanda bazen kamerada netleme sıkıntısı cekıyor bommareng vıdeo cekerken mesala bırden kamerayı dondururken netlık gıdıyor. Bazıları yazıyor karanlık modda yapıyor o cızgıyı arkadas karanlık moddan cıkıyoruz chromede mesala sıyah bır ekrana denk geldıgımızde hemen belırıyor.Beyaz ekranda zaten beyaz cızgıyı gormemız zor.Bu konuda yardım edecek arakdaslar varsa yorumlarını beklıyorum.Cumartesı gunu teknık servıse goturmem gereksızmı yazılımımı beklıyeyım cunku alalı 7 gun oldu sorun bulurlarsa dırek degısım yaparlar dıye dusunuyorum.

Kahranm61

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kahraman
Cihazım
Redmi dnote 8 K
Konular
0
Valla ben evofone ıle gorustum vıdeo attım guncellemeyle alakalımı dedım arastırdılar tekrar benı aradılar guncellemeden sonra duzelcek bırsey olsa guncellemeyi beklemelımıyım dedıgım zaman bana yarın getirin cıhazı demezlerdı guncelleme beklememı soylerlerdı
Şimdi denedimde duvar kağıdını ilk geldiği haline çevirince beyaz çizgiyi göremedim bilmiyorum Sizde olurmu yeşil duvar kağıdı

Oyla:

snndgny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Merhaba,

Süreçle alakalı bir kaç cümle de ben yazayım. Ürünü Lansman günü hepsiburada üzerinden aldım. (15.10.2019) Cihazın bu sorununu 3. gün fark ettim. Hepsiburada üzerinden iade işlemi başlattım. (20.10.2019) Cihaz servise gitti, sorun yok diye geri döndü. (4.11.2019) Bu sefer arıza görsellerini hepsiburada üzerinden ilettim. Cihazı bu sefer hepsiburada kendi servisinde incelemek üzere geri istedi, gönderdim. (4.11.2019) Şikayet var platformunda konu açtım. Ardından aradılar, cihazı evofone servisinin yeniden görmesi iyi olur dediler. (5.11.2019) Cihaz servise ulaştı. (7.11.2019) Bakalım bu sefer ne ile geri dönecekler. Beklemedeyim.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

MehmetGun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
2
MIUI Global 11.0.1 sürümünde sorun çözülmüş tür arkadaşlar iyi günler !

Oyla:

asiflee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Asif
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Redmi note 8 bildiris paneli acdigimda yukarda siyah şeffaf cizgi var kenarda ama ana ekrana dondugumde ve beyaz ekranlarda kayboluyo koyu renklerde belli oluyor sorun nedir acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-28-18-01-05-976_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2020-12-28-18-01-05-976_com.whatsapp.jpg
    275,7 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:
Üst Alt