Bluetooth ile ilgili sorun yaşamadım ama spotify sorunu bende de oluyor bildirim çubuğundan kayboluyor ama çalıyor.Arkadaşlar bana telefonun kendisinden güncelleme olarak bu güncelleme geldi. Ama şu an resmen kafayı yiyeceğim. Arama geldiğinde Mi Watch saatimde bilgiyi görüyorum ama telefonda arayan kişi bilgisi yaklaşık 10 sn. sonra geliyor. Ayrıca arama yaptığımda karşı tarafın bilgileri çok uzun bir süre görünmüyor. Ayrıca Spotify çalmaya devam etmesine rağmen bildirim kısmında göremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar
Spotify'ın görünmemesi Çin Betada ve Globalde de oluyordu, şuan EEA sürümünü kullanıyorum bunda da bazen bir anda kayboluyor görünmüyor Spotify'ı kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor ama sizde hiç görünmüyorsa Spotify'ın bildirim ayarlarına göz atın kapalı olmadığından emin olun ve en altta "Çal" kısmını kapatıp açın sonrasında uygulamayı arka plandan kapatıp açın kontrol edin bu olmazsa silip tekrar kurmayı deneyin.Arkadaşlar bana telefonun kendisinden güncelleme olarak bu güncelleme geldi. Ama şu an resmen kafayı yiyeceğim. Arama geldiğinde Mi Watch saatimde bilgiyi görüyorum ama telefonda arayan kişi bilgisi yaklaşık 10 sn. sonra geliyor. Ayrıca arama yaptığımda karşı tarafın bilgileri çok uzun bir süre görünmüyor. Ayrıca Spotify çalmaya devam etmesine rağmen bildirim kısmında göremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar,
Bu güncellemeden sonra şarj çok hızlı şekilde gitmeye başladı neden olabilir 6 aylık cihazım var nedenini anlamıyorum
Çözüm yokmu hocamSadece bu rom için değil, Çin beta hariç diğer sürümlerde malesef şarj sorunu var.
Çözüm yokmu hocam
12.5.2 ile mi oldu yoksa 12.5.1 ile de şarj sorunu var mıydı?Bu güncellemeden sonra şarj çok hızlı şekilde gitmeye başladı neden olabilir 6 aylık cihazım var nedenini anlamıyorum
Sürüm zaten 12.5.2 ile çıktı 12.5.1 yoktu12.5.2 ile mi oldu yoksa 12.5.1 ile de şarj sorunu var mıydı?