Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
aux değil telefonun her tarafı sorunlu
ben bi sorun göremedim milleti yanlış yönlendirmeyin.
siz yetkisiz işlem yaparak telefonu brick yapmışsınız.
Spotify hatasını bende alıyordum miui 11 de bu sorun yok düzelmiş.
telefon gayet güzel ve şuan miui 11 stabil bir sorun göremedim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
ben bi sorun göremedim milleti yanlış yönlendirmeyin.
siz yetkisiz işlem yaparak telefonu brick yapmışsınız.
Spotify hatasını bende alıyordum miui 11 de bu sorun yok düzelmiş.
telefon gayet güzel ve şuan miui 11 stabil bir sorun göremedim.

ilk defa telefon root lamıyorum hiç bir telefonu rootsuz kullanmadım.Ayrıca xiaomi kilidi açmak için kendisi izin veri yor .Root yapılmayacaksa telefon kilidinin açılmasının ne anlamı var.Sizin gibi standart kullanıcılar için sorun olmayabilir.Ayrıca şikayetçi olan sadece ben değilim insanlar şikayetlere bakarak kararlarını kendileri verebilir.Burada amaç insanları yönlendirmek değil yanlışları göstermek.Sizde arkadaşların yazmış oldukları hata ve yanlışları görmezden gelerek yanlış yönlendirmeyin.Telefonu beğeniyorsanız güle güle kullanın.Bana göre alınacak bir telefon değil işlemcisi çok kötü bir telefon sattım ve kurtuldum.

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
tfnylmz90 sıfırlama sonrası pil kullanımı istatistiği
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
tfnylmz90 sıfırlama sonrası pil kullanımı istatistiği
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam düzelmiş gibi duruyor hücre falan baya düşmüş ilk gözüme çarpan o oldu. Biraz kullanınca farkedilecektir eminim.

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
tfnylmz90 usta hücre azaldı ama ekran hâlâ yüksek. Rom la bi alakası var mı sizce. Teli Media M.den aldım

Trky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
ilk defa telefon root lamıyorum hiç bir telefonu rootsuz kullanmadım.Ayrıca xiaomi kilidi açmak için kendisi izin veri yor .Root yapılmayacaksa telefon kilidinin açılmasının ne anlamı var.Sizin gibi standart kullanıcılar için sorun olmayabilir.Ayrıca şikayetçi olan sadece ben değilim insanlar şikayetlere bakarak kararlarını kendileri verebilir.Burada amaç insanları yönlendirmek değil yanlışları göstermek.Sizde arkadaşların yazmış oldukları hata ve yanlışları görmezden gelerek yanlış yönlendirmeyin.Telefonu beğeniyorsanız güle güle kullanın.Bana göre alınacak bir telefon değil işlemcisi çok kötü bir telefon sattım ve kurtuldum.
Valla bende de oyunda sorun var. Cod br modunda donuyor. Daha alalı 1 ay olmadı. Gm9pro ile kıyasladım bu telefondan daha iyi oynuyor yarı fiyat.mi9t kullanıyorum fikir olarak aldığıma pişmanım. He geri dönüşü varmı yok birini bulup satmam lazım onada zarar ederim en iyisi servise vermek.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
sizde standart kullanıcıymışsınız ki telefon brick olunca servise vermişsiniz. ben şuan bl kilidi için başvurdum bende root yapcam ama telefonu brick yapmadan.
bu zamana kadar brick yaptığım telefonları hep kendim açtım daha hiç bir yere para ödemedim açtırmak için.

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Bizde aldık eşime fakat sorun değil de bi kaç farklılik dikkatimi çekti en baştada adimsayar gömülü gelmiyor içinde. Ben mi 8se kanıyorum bende çıkıyor adimsayar. Note 8 pro güzel ama bazi tuhaf yanları da var

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Bizde aldık eşime fakat sorun değil de bi kaç farklılik dikkatimi çekti en baştada adimsayar gömülü gelmiyor içinde. Ben mi 8se kanıyorum bende çıkıyor adimsayar. Note 8 pro güzel ama bazi tuhaf yanları da var
hocam f/p oranı yüksek bi telefon ben 64 lük garantili 1900 aldım gayet memnunum videoları kötü çekiyor sadece onun için de bi aksiyon kamerası alıcam

Trky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
hocam f/p oranı yüksek bi telefon ben 64 lük garantili 1900 aldım gayet memnunum videoları kötü çekiyor sadece onun için de bi aksiyon kamerası alıcam

Özellik olarak göze hitap eden lakin uygulamada zıçan marka xiaomi dir. Fp ürünü değil bence eğer f.p ürünü görmek isterseniz gm9pro ya bakın bukadar sorun yaşanmıyor. Mi9t ile yazıyorum.

Üst Alt